VIDEO Finala „X Factor“ Marea Britanie, cea mai slabă din 2005 până în prezent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deznodământul celui de-al 10-lea sezon al talent-show-ului creat de Simon Cowell şi difuzat pe ITV în Anglia a avut cele mai scăzute audienţe din ultimii ani. Ediţia jurizată de Nicole Scherzinger şi Sharon Osbourne în care a câştigat Sam Bailey a înregistrat o audienţă de 9,7 milioane de telespectatori.

Ediţia emisiunii a fost cea mai urmărită dintre programele transmise duminică seara, în Marea Britanie, deşi, comparativ cu sezoanele anterioare, audienţa a scăzut vizibil, potrivit „The Hollywood Reporter“. În sezonul trecut, finala a atras 10,9 milioane de telespectatori, respectiv 11,1 milioane, când a fost transmis în reluare.

În 2011, ITV a ajuns la o audienţă medie de 13,1 milioane de telespectatori, în ultimul episod, iar în 2010, „X Factor“ U.K. a atins recordul de 17,2 milioane de fani.

Episodul din această duminică, jurizată de Gary Barlow, Nicole Scherzinger, Sharon Osbourne şi Louis Walsh şi câştigată de ofiţerul de închisoare Sam Bailey (36 de ani), a fost cea mai slabă din 2005, când 8,1 milioane de telespectatori au vizionat emisiunea.

„X Factor“ este unul dintre cele mai prestigioase show-uri din televiziunea britanică, cu toate că în ultimii ani cifrele sunt tot mai slabe. 

Pentru următorul sezon, Simon Cowell plănuieşte câteva schimbări în ceea ce priveşte formatul emisiunii

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite