VIDEO Cârcotaşii au talent: scena deja celebră cu Mihaela Rădulescu, recreată la „Cronică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O scenă a cărei protagonistă a fost Mihaela Rădulescu este recreată de Cârcotaşi FOTO Prima TV
O scenă a cărei protagonistă a fost Mihaela Rădulescu este recreată de Cârcotaşi FOTO Prima TV

Capo di tutti capi vine la „Cronica Cârcotaşilor“, diseară, de la 20:30, pentru a le prezenta telespectatorilor Prima TV cel mai nou mebru al famigliei sale, în timp ce Mihaela Rădulescu este parodiată.

Respectabilul şi temutul Năşicu’ îşi face apariţia şi în ediţia din această săptămână a „Cronicii Cârcotaşilor“, de această dată pentru a le face cunoştinţă telespectatorilor cu un primar. Cel mai nou membru al famigliei este în graţiile mafiotului suprem, dar şi după gratiile arestului, din motive de direcţie. Direcţia Naţională Anticorupţie.

La „Cinemaparodiat“, rubrica în care filmele celebre sunt aduse în actualitatea imediată, vine un preşedinte care-şi dă cărţile pe faţă şi oferă ponturi pentru potenţialii doritori care vor să-i la locul. Luna martie i-a inspirat pe Cârcotaşi să înregistreze şi o parodie muzicală. „Nu plânge, Ioane“ este un omagiu adus bărbaţilor speriaţi şi chinuiţi în această perioadă în care totul se învârte în jurul femeilor.

Tot în ediţia din această seară, deja celebra scenă în care Mihaela Rădulescu se tăvăleşte prin făină, în cadrul primului episod al show-ului „Românii au talent“, este recreată. 

Cârcotaşii au talent: scena deja celebră cu Mihaela Rădulescu, recreată la „Cronică“

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite