VIDEO Alex Velea a câştigat finala „Te cunosc de undeva!“ cu un travesti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirabela Dauer a recunoscut că a avut emoţii pentru sosia ei FOTO Antena 1
Mirabela Dauer a recunoscut că a avut emoţii pentru sosia ei FOTO Antena 1

După un sezon cu peste 100 de transformări spectaculoase, show-ul „Te cunosc de undeva!“ şi-a desemnat sâmbătă seara câştigătorul: Alex Velea. În ultima etapă, acesta a evoluat în travesti şi s-a metamorfozat în Mirabela Dauer. Alături de el s-a aflat chiar „originalul“, iar cei doi artişti au cântat împreună, în duet.

Andreea Bănică, Florin Ristei, Doru Todoruţ şi Alex Velea sunt cei patru artişti care au ajuns în finala show-ului „Te cunosc de undeva!“. Alex Velea s-a dovedit a fi cel mai bun dintre ei şi a câştigat marele premiu al acestei ediţii.

El a „devenit“, pentru o seară, Mirabela Dauer şi a cântat alături de aceasta trei piese: „Te aştept să vii“, „Morăriţa“ şi „E bine, bine“. „Am emoţii foarte mari, pentru că îl iubesc pe Alex foarte tare şi aş vrea să câştige“, spunea Mirabela Dauer, vizibil emoţionată. Iar sosia ei a şi câştigat competiţia.

Şi ceilalţi trei finalişti au cântat alături de artiştii pe care i-au imitat în marea finală „Te cunosc de undeva!“. Astfel, Andreea Bănică a cântat cu Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, Doru Todoruţ de la Deepcentral a evoluat alături de Cornel Ilie, de la Vunk, iar Florin Ristei a făcut duet cu Delia, mentorul său de la show-ul „X Factor“.

Deşi nu s-a numărat printre finalişti, Alex Maţaev a primit un premiu special pentru una dintre evoluţiile sale din concurs: el a fost recompensat pentru cel mai bun travesti din acest sezon - transformarea în Marina Voica.

Finala show-ului a fost lider de audienţă la nivel naţional, fiin urmărită în medie, pe minut, de 1,33 milioane de telespectatori din toată ţara (7,2 puncte de rating şi 15,8 % share). pe locurile următoare s-au clasat Pro TV şi Naţional TV.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite