Vedetele se pun pe treabă în noul sezon „Poftiţi la muncă!“: ce rol va juca Liviu Vârciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou sezon „Poftiţi la muncă“, emisiune „strunită“ de Nea Mărin, va debuta săptămâna viitoare, luând locul show-ului culinar „Chefi la Cuţite“, care ajunge la final.

Noile ediţii ale emisiunii „Poftiţi la muncă“ vor fi difuzate începând de luni, 21 noiembrie, de la ora 20.30, şi, pe lângă Nea Mărin, îl vor aduce în prim plan şi pe Liviu Vârciu.

În noul format al emisiunii „Poftiţi la muncă“ Liviu Vârciu va primi sarcini diverse de la Nea Mărin, de la probe pe care trebuie să le execute până la coordonarea vedetelor din show. În fiecare luni şi marţi telespectatorii îi vor urmări pe cei doi cum îşi vor împărţi munca, statutul, echipele formate din vedete şi sarcinile acestora. 

De această dată Liviu devine mâna dreaptă a lui Nea Mărin şi are responsabilităţi. Acesta este şi cuvântul cheie pe care temutul amfitrion îl foloseşte constant în relaţia cu „fiul pe care nu l-a avut niciodată“, dar pe care speră să îl disciplineze. Şi cum speranţa moare ultima, Nea Mărin nu se dă bătut cu una cu două şi stă tot timpul cu gura sau cu ce-i cade în mână pe Liviu. Totul pentru o cauză nobilă, desigur, mai ales că munca lor, buna organizare şi treburile duse la bun sfârşit vor ajuta mai mulţi oameni nevoiaşi.

image

Liviu Vârciu va fi ucenicul lui Nea Mărin FOTO Antena 1 

Aşa se face că în fiecare ediţie, difuzată o parte luni şi o parte marţi, patru vedete se întâlnesc cu Nea Mărin pentru a primi sarcini ferme şi precise despre locul în care ajung la muncă şi oamenii pe care îi vor ajuta prin efortul lor. Printre vedetele care au acceptat provocarea şi s-au pus pe treabă se numără membrele trupei Cheeky Girls şi Cosmin Seleşi. 

image

Gemenele Cheeky Girls FOTO Antena 1 

În acest sezon activităţile pe care le au de dus la bun sfârşit vedetele au legătură cu agricultura sau turismul românesc: fie că e vorba de o fermă, o pensiune, o cârciumă sau un circ ambulant, vedetele ajung să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante, care ţin de specificul afacerii unde vin la muncă, al  zonei respective sau de perioada din an. Cert e că orice le va cere Nea Mărin să facă, de la curăţenie, la gătit, cumpărături sau munci agricole, vedetele nu au voie să se plângă pentru că de munca lor depinde ajutorul pe care îl vor primi cei aflaţi la nevoie. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite