Val de indignare în Italia după ce o fostă balerină a demonstrat la televiziunea publică cum să fii sexy la cumpărături VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Televiziunea publică italiană (RAI) a solicitat o anchetă internă după ce într-una din emisiunile sau au fost prezentate femeilor sfaturi despre cum să fie sexy la cumpărături. Sfaturile explicite demonstrate de o balerină şi profesoară de dans la bară în mijlocul zilei, chiar înainte de ziua de luptă contra violenţei domestice, a declanşat indignare în Italia.

În showul de televiziune „Detto Fatto” , prezentat Bianca Guaccero, femeia îmbrăcată sumar pe tocuri înalte şi fustă scurtă arată femeilor cum să fie sexi în timp ce-şi iau de pe raft produsele, iar când scapă câte cum să îndoaie genunchii astfel încât să nu desfacă picioarele prea larg „şi situaţia să devină vulgară”.

Directorul executiv al RAI a suspendat emisiunea şi a cerut o anchetă subliniind că episodul „nu are nicio legătură cu serviciul public şi linia editorială a Rai”.

Emily Angelillo a prezentat scuze pe Facebook explicând că „îi pare rău dacă femeile s-au simţit insultate”.

Ministrul Andrea Martella a condamnat episodul: „Poate ar fi nevoie de un tutorial care să arate nu cum să-ţi pui produse în coş, ci cum să te ocupi de serviciile publice fără să calci în picioare valorile şi tradiţia Rai”.

Episodul a fost difuzat cu zi înainte de Ziua Internaţională a Combaterii Violenţei asupra Femeilor, stabilită printr-o rezoluţie ONU la 25 noiembrie.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite