Vacanţa Mare revine la Kanal D. Mugur Mihăescu: „Primul lucru este semnătura, apoi voi putea da detalii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorul Mugur Mihăescu FOTO TV Mania
Actorul Mugur Mihăescu FOTO TV Mania

Vacanţa Mare revine pe micile ecrane, la Kanald D, la şase ani de la închierea filmărilor. Deşi, deocamdată, trupa de umor nu a semnat contractul cu postul de televiziune, Mugur Mihăescu susţine că 99% se va întâmpla şi acest lucru, scrie Paginademedia.ro

„Încă nu am semnat, dar este 99% sigur. Mai mult ca sigur semnăm. Primul lucru este semnătura, apoi voi putea da detalii“, a declarat Mugur Mihăescu, pentru Paginademedia.ro. Actorul a mai menţionat, pentru aceeaşi sursă, că, în ceea ce-l priveşte, distracţia este pe primul loc, abia apoi vine şi partea financiară: „Va fi ca în studenţie. Eu unul aşa o să fac: Just for fun (doar pentru distracţie –n.red). Pentru mine o fac în primul rând. Partea financiară nu este cel mai important lucru“.

Pentru noul sezon Vacanţa Mare, trupa de comedie şi-a mărit echipa de filmare, iar preselecţiile, coordonate de Radu Pietreanu, au fost deja făcute.

Totodată, postul de televiziune Kanal D a mai difuzat, în acest an, sezoane mai vechi cu membrii grupului de umor Vacanţa Mare, sub numele de „Noră pentru Leana“. Conform datelor oferite de „Wowbiz“ şi preluate de Paginademedia.ro, în luna mai, pe segmentul urban, episoadele reluate în „Noră pentru Leana“ au fost urmărite de aproape 300.000 de telespectatori pe minut.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite