Următorul sezon din „Game of Thrones“ va începe mai târziu: Cum motivează producătorii decizia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sezonul şapte al serialului „Urzeala tronurilor/Game of Thrones“ va apărea cu întârziere anul viitor din cauza unor motive ce ţin de starea vremii.

Deşi fanii serialului HBO aşteaptă nerăbdători lunile martie sau aprilie, când se aşază în faţa televizoarelor, curioşi cum va continua povestea de gheaţă şi foc, de data aceasta producătorii au o veste proastă care le va pune la încercare răbdarea. Totul, din cauza iernii.

Încă de la început am fost familiarizaţi cu expresia ameninţătoare „Winter is coming“, devenită celebră, iar acum, că finalul sezonului şase („Winter is here“) a adus în sfârşit teribila iarna pe tărâmul Westeros, se pare că frigurosul anotimp le va da bătăi de cap nu doar îndrăgitelor personaje ci şi fanilor şi producătorilor. 

Producătorii şi scenariştii serialului, David Benioff şi D.B. Weiss, prevăd o întârziere a sezonului şapte, având în vedere noile condiţii pe care le impune serialul. Mai precis, echipa este constrânsă acum să filmeze doar în zilele friguroase şi mohorâte, pentru a ne introduce cât mai bine în atmosfera temutei ierni din Westeros, potrivit Huffington Post.

„Vom începe puţin mai târziu pentru că la sfârşitul acestui sezon, iarna a venit («Winter is here»), iar acest lucru înseamnă că vremea însorită nu mai serveşte scopurilor noastre, aşa că am împins totul mai departe încât să avem parte de nişte zile aspre şi cenuşii chiar şi în cele mai însorite locuri în care vom filma“, au explicat scenariştii.

Vestea bună este că, deşi am aflat deja că următorele două sezoane vor fi mai scurte şi ar putea însuma doar 13 episoade împreună, scenariştii nu s-au hotărât încă dacă acesta este numărul exact. Prin urmare, încă mai avem speranţa că nu ne vom despărţi atât de curând de personajele preferate.

 „Vorbim despre încă două sezoane“, a spus David Bennioff, unul dintre scenariştii şi producătorii serialului. „Încă de la început, am discutat despre ideea de a realiza între 70 şi 75 de ore (episoadele din «Urzeala tronurilor» au durate de aproximativ o oră, n.r.) şi exact aşa vom termina. Pentru moment, să zicem că vor fi 73 de ore“, a adăugat David Bennioff.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite