Un nou serial la Antena 1 cu actorii din Mondenii, Atletico textila şi Ai noştri: acţiunea se petrece într-un orăşel de provincie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi actori care au jucat în producţii precum „Mondenii“, „Atletico Textila“ şi „Ai noştri“ filmează un nou serial pentru postul de televiziune Antena 1.

Noul serial de la Antena 1 se filmează într-o primărie dintr-un orăşel fictiv de provincie, Mangaliţa, scrie Paginademedia.ro. În realitate, este vorba despre localitatea Bolintin.

Personajul principal al producţiei este Teo Corban, cunoscut pentru apariţiile din „A fost sau n-a fost“ şi „Ai noştri“, care joacă rolul primarului din Mangaliţa. 

Din distribuţie mai fac parte actorii Alex Bogdan (poliţist), Angel Popescu (lucrător la primărie), Andreea Bibiri, Alina Berzunţeanu, Ştefan Pavel, Pavel Bîrsan, Nicu Banea şi Constantin Puşcaşu.

Serialul este regizat de George Dogaru, care a fost regizor la „Mondenii“, în formula de la Prima TV, dar şi la „Atletico Textila“ şi la „Ai noştri“, producţii difuzate de Pro TV.

Potrivit informaţiilor sursei citate, serialul va fi pe post, cel mai probabil, în această toamnă, însă oficialii Antena 1 nu au comentat informaţiile.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite