Un nou serial coreean la TVR1. Când va fi difuzată drama istorică „Fiica regelui“ VIDEO

0
Publicat:

Televiziunea Română pregăteşte un nou serial coreean. Noua producţie se numeşte „Fiica regelui” şi va fi difuzată de cinci ori pe săptămână.

„Fiica regelui” va fi difuzat de TVR 1 FOTO: TVR
„Fiica regelui” va fi difuzat de TVR 1 FOTO: TVR

De miercuri, 7 februarie, postul public de televiziune va difuza un nou film coreean, ”Fiica regelui”.

Serialul este programat de luni până vineri, de la ora 16.45. Este o drama istorică în 54 de episoade, iar din distribuţie fac parte actorii Seo Hyun-jin, Cho Hyun-jae, Jeon Tae-soo şi Seo Woo.

„La începutul secolului al VI-lea, pe vremea celor trei vechi regate coreene, generalul Yung devine conducătorul regatului Baekje, după ce fostul rege este ucis în urma unui complot de la curte. Împrejurări dramatice îl despart pe Yung – devenit regele Muryeong, al 25-lea rege al Baekje – de Chae-hwa, femeia pe care o iubeşte şi care îi poartă copilul.

Regele îşi creşte fiul vitreg, pe Myeong-nong (rol interpretat de Cho Hyun-jae), cel care mai târziu va deveni Regele Seong. Tânărul este rece ca gheaţa când se ocupă de chestiuni de stat, dar generos şi blând cu oamenii săi. El riscă totul pentru a-l ajuta pe regele Muryeong să-i redea regatului Baekje gloria trecută.

Bunul mers al domniei este subminat de uneltirile lui Jin-moo (actorul Jeon Tae-soo), un individ rebel, afemeiat şi răsfăţat. El este singurul fiu rămas al regelui Dong-sung, care fusese asasinat. Întrucât este considerat inapt să conducă, înalţii miniştri decid să-l elimine.

După ce regele Muryeong preia tronul pe care a stat cândva tatăl său, el dezvoltă o ură profundă faţă de regele Muryeong şi Myeong-nong şi aşteaptă cu răbdare să răzbune moartea tatălui său...

Mica Seol-nan, fiica regelui Muryeong, se naşte şi creşte, aşadar, într-o casă modestă, în regatul din apropiere, Gaya, împreună cu sora ei vitregă, Seol-hee, fără să-şi cunoască adevărata identitate.

Cele două fete sunt diferite ca ziua şi noaptea: Seol-nan (interpretată de actriţa Seo Hyun-jin), veselă şi blândă, se bucură de viaţa ei simplă în mijlocul naturii, în timp ce ambiţioasa Seol-hee (interpretată de actriţa Seo Woo), o tânără de o frumuseţe fără egal, visează la averi şi titluri importante.

Pe patul de moarte, mama lor mărturiseşte secretul identităţii lui Seol-nan, dar singura care o aude este Seol-hee, iar aceasta profită de ocazia nesperată şi fuge în capitala regatului, dându-se drept prinţesă. Între timp, adevărata fiică a regelui crede că sora ei a fost răpită şi jură că va face orice pentru a o regăsi.

Soarta îi îndreaptă paşii tot către palatul regal, unde va deveni o mare luptătoare, conducând grupul secret de spionaj Bimun şi ajutându-şi ţara în război, înainte să-şi descopere trecutul şi adevăratul nume: Soo Baek-hyang”, se arată în descrierea serialului.

TVPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite