Un fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii s-a lăudat la „Viaţa Satului“ că produce vin cu ajutorul virginelor care-i calcă strugurii VIDEO

0
0
Gheorghe Albu (dreapta) în emisiunea „Viaţa Satului“ FOTO tabu.ro
Gheorghe Albu (dreapta) în emisiunea „Viaţa Satului“ FOTO tabu.ro

Un fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii şi producător de vin la Crama Viişoara s-a lăudat, într-o ediţie a emisiunii „Viaţa Satului“ de la TVR 1, că firma sa produce vin în mod „tradiţional“, cu ajutorul unor virgine care zdrobesc strugurii în picioare.

Producătorul de vin de la Crama Viişoara, Gheorghe Albu, fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, s-a lăudat într-o ediţie a emisiunii „Viaţa Satului“, de la TVR 1, că firma sa produce vin „în mod tradiţional“, apelând la virgine care zdrobesc strugurii în picioare. 

Mai mult, producătorul de vin a prezentat în emisiune certificatele de virginitate ale fetelor. „Aici avem certificatele lor de virginitate, pentru că în legendă se spune că dacă fetele care zdrobesc strugurii (n.r. nu ar mai fi virgine), vinul ar ieşi amar!“, se laudă patronul Cramei Viişoara, în timpul emisiunii.

Episodul a fost relatat de jurnalista Dora Constantinovici, pe pagina sa de Facebook. Filmuleţul publicat de aceasta a ajuns viral. 

„Nu ştiu cum să vă spun asta căci mi-e mie jenă că am asistat la această discuţie în iată, anul 2019, la televiziunea naţională TVR. Aici, în emisiunea «Viaţa Satului», patronul firmei producătoare de vin Viişoara a povestit cum firma sa produce vin în mod tradiţional, apelând la virgine care să calce strugurii în picioare. Ba chiar a povestit cum a solicitat să îi fie aduse fete virgine în acest scop, au apărut 40, dintre care firma a dus 20 de fete la o clinică unde au fost verificate şi a reieşit că doar 6 erau cu adevărat virgine - omul are chiar şi un dosar cu certificatele lor de virginitate. Da, România, da 2019, da atât se poate“, a scris Dora Constantinovici.

Gheorghe Albu este fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale, din partea PNL, în 2007 şi fost director al Direcţiei pentru Agricultura şi Dezvoltare Rurală Constanţa, asociat unic în SC Nostalgic SRL.  El a construit şi o hală de vinificaţie. Albu mai deţine şi Holdingul Argonaut care administrează în judeţul Constanţa o suprafaţă de circa 5.500 ha de teren agricol, deţinând silozuri cu o capacitate de depozitare de 20.000 de tone. Suprafaţa este cultivată cu grâu, orz, rapiţă, floarea soarelui, porumb, plante oleaginoase, mazăre şi fasole, precum şi plante furajere care asigură hrana pentru aproximativ 3.000 de ovine, mai scrie Dora Constantinovici. 

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri