TVR pregăteşte în iulie un program-maraton de la Mamaia: „Telespectatorii vor vedea altceva decât lucrurile cu care s-au obişnuit la TVR“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

TVR va realiza şi difuza din luna iulie, în direct de la Mamaia, „Vara pe val“, un program-maraton la care vor participa, pe lângă principalele vedete ale posturilor TVR 1 şi TVR 2, şi numeroşi artişti, informează televiziunea publică.

Alina Amza şi Răzvan Nicolescu sunt coordonatorii proiectului „Vara pe val“ de la TVR 1, respectiv TVR 2.
„Este o competiţie-maraton transmisă din cele mai fierbinţi zone ale «Staţiunii Distracţiei», Mamaia. Telespectatorii le vor putea urmări pe cele mai cunoscute vedete TVR, dar şi pe artiştii aflaţi «pe val» în ipostaze în care n-au fost văzuţi niciodată: prezentatori de ştiri în ringul de box, interpreţi de muzică populară la trapez, sportivi cântând în situaţii de risc maxim. Formatul permite implicarea în proiect a mai multor tineri talentaţi, care vor avea, astfel, şansa de a se alătura echipei TVR în programele sezonului de toamnă“, spune Alina Amza, producător general TVR 1.

Potrivit lui Răzvan Nicolescu, producător general TVR 2, programul „Vara pe val“ este o premieră. „O competiţie între două canale de televiziune, cu două echipe pe care le urmărim împreună zi de zi. Telespectatorii vor vedea altceva decât s-au obişnuit la TVR“, spune Răzvan Nicolescu.

Astfel, pe parcursul a şase săptămâni, telespectatorii vor putea urmări o competiţie amicală între echipele TVR 1 şi TVR 2. Fiecare echipă va ocupa câte o plajă din Mamaia şi va încerca să câştige publicul prin programe cât mai atrăgătoare.

Programele din cadrul proiectului „Vara pe val“ vor fi difuzate, în direct, dimineaţa, după-amiaza şi seara, pe TVR 1 şi TVR 2, de la ore diferite. Data la care va fi lansat proiectul „Vara pe val“ urmează să fie stabilită, însă emisiunile vor fi transmise din prima parte a lunii iulie.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite