Tudor Chirilă vine în juriu la „Vocea României“

0
0

Tudor Chirilă este noul membru al juriului competiţiei „Vocea României“, care revine la Pro TV, în această toamnă, cu cel de-al patrulea sezon.

Solistul trupei Vama îl înlocuieşte pe Horia Brenciu, transferat la Antena 1. Chirilă li se alătură celorlaţi trei antrenori, Loredana, Smiley şi Marius Moga. Pavel Bartoş va fi gazda show-ului şi în cel ce-al patrulea sezon.
Tudor Chirilă este un artist complex: actor, solist vocal şi compozitor. Vocal al formaţiilor Vama Veche şi Vama, Tudor are o carieră de peste 18 ani în muzică, timp în care a compus peste 80 de piese.

„De-a lungul timpului am refuzat multe oferte în televiziune. Mi s-au propus diferite formate, dar nu reuşeam deloc să mă imaginez în această postură. Actor şi cântăreţ e câteodată chiar prea mult. Cu atât mai legitimă devine întrebarea «De ce Vocea României?» Pentru că îmi place ideea că aş putea să împărtăşesc câte ceva din experienţa mea unor oameni care vor să reuşească în muzică. În viaţa mea am învăţat multe şi pe gratis de la oameni generoşi. În al doilea rând sper că prezenţa mea în acest show va aduce mai mult în atenţia publicului muzica pop-rock, gen care în momentul de faţă nu beneficiază de expunerea pe care o merită“, a declarat Tudor Chirilă.

„Toamna trecută l-am invitat pe Tudor să cântăm împreună la Sala Palatului şi la repetiţii mi-a urat să câştig «Vocea României». Anul ăsta, va avea el şansa să fie câştigătorul celui mai tare talent show muzical. Cred că aveam nevoie de talentul şi profesionalismul lui şi îi urez bun venit în echipă“, a declarat Loredana.
„În echipa lui Tudor vor veni voci pe care doar el le poate descoperi, acoperind în acest fel un segment nou de talente. Este un adversar redutabil, sunt convins ca-şi va construi o echipă foarte puternică şi va aduce un mare plus competiţiei“, a spus Smiley.

„Mă bucur că am rămas alături de Smiley şi Loredana pe care îi respect, şi că am ocazia să lucrez cu un om talentat pe atât de multe planuri cum e Tudor Chirilă“, a completat Marius Moga.

Caravana „Vocea României“ a trecut prin Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara şi Bucureşti şi va ajunge pe 13 iulie la Constanţa. Noul sezon „Vocea României“ va fi realizat de doi producători străini, Peter Majesky şi Melanie Triebel.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite