„Vocea României“, prin ochii străinilor. Un ceh şi o nemţoaică fac show-ul de la Pro TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru a patra oară, Pavel Bartoş, Smiley, Loredana şi Marius Moga vor porni în căutarea celei mai spectaculoase voci din România FOTO Pro TV
Pentru a patra oară, Pavel Bartoş, Smiley, Loredana şi Marius Moga vor porni în căutarea celei mai spectaculoase voci din România FOTO Pro TV

După ce a „externalizat“ competiţia „Masterchef“ – care va fi produsă de Media Factory – Pro TV anunţă că show-ul „Vocea României“ va fi realizat de doi producători străini. Noul membru al juriului se lasă, însă, aşteptat.

Noua echipă care va coordona show-ul va fi condusă de Peter Majesky şi Melanie Triebel, producători cu peste 15 ani de experienţă în Germania, Cehia şi Slovacia. Echipa de producţie din România îi va susţine pe cei doi specialişti, asigurând formatului „tuşa“ locală. „Adevărata competiţie a vocilor îşi va suprinde telespectatorii în această toamnă printr-o nouă imagine, schimbare ce se va regăsi de la noul decor modern şi fresh, până la un spectacol de lumini impresionant“, se arată într-un comunicat Pro TV.

Peter Majesky activează ca regizor de peste 20 de ani, iar în ultimii cinci ani a lucrat ca producător pentru multe show-uri de renume din Cehia şi Slovacia. Peter a fost liderul echipei care a condus producţia „The Voice“ timp de două sezoane şi a realizat ediţii locale ale unor emisiuni de top precum „Big Brother“ şi „Pop Idol“.

Mai mult, noul producător de la PRO TV s-a ocupat şi de competiţii precum „Miss Slovacia“, „Miss Cehia“, „Slovak Music Awards“ şi „Czech Music Awards“.

Melanie Triebel şi-a început cariera în televiziune în 2008, în cadrul Endemol Entertainment Germany. Aici a lucrat pentru show-uri ca „Vrei să fii milionar?“ (RTL), „Fear Factor“ (RTL), „Surprize, Surprize“ (ZDF), „Deal or no Deal“ (SAT.1) şi „Marry me“ (SAT.1). Între 2007 şi 2008, a fost producătorul seriei „Guinness World Records“ de la RTL, iar apoi a colaborat cu canalele RTL 2, ARD şi WDR pentru mai multe emisiuni interactive.

Pentru a patra oară, Loredana, Marius Moga, Smiley şi Pavel Bartoş vor porni în căutarea celei mai spectaculoase voci din România. Lor li se va alătura un nou membru al juriului, mai mulţi artişti aflându-se în negocieri cu Pro TV.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite