Tudor Chirilă despre „Vocea României“: „Acest format este unul dintre cele mai reușite din lume”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revenit în grila Pro TV după o pauză de doi ani, show-ul de talente a fost așteptat atât de concurenți, de membrii juriului, cât și de telespectatori. „Vocea României“ a fost lider de audiență vineri seara, la prima ediție din noul sezon.

Prima ediție a show-ului „Vocea României“ a fost lider de audiență FOTO Pro TV
Prima ediție a show-ului „Vocea României“ a fost lider de audiență FOTO Pro TV

Pavel Bartoș abia aștepta să spună, din nou: „Să fie VOCE!”, iar antrenorii au fost nerăbdători să-și ocupe scaunele și să apese butonul pentru vocile care fac scena să vibreze. „Acest format este unul dintre cele mai reușite din lume”, a mărturisit, impresionat, Tudor Chirilă.

Zece concurenți au trecut peste emoții și au urcat aseară pe scena de la Vocea României. Și-au spus poveștile și au transmis, prin note muzicale, sentimente care au trecut dincolo de ecrane, iar șapte dintre ei au reușit să întoarcă cel puțin un scaun și să ajungă în următoarea etapă a show-ului.

Schimbări în noul sezon „Vocea României“

"Vocea României" a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20.28 – 23:01, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 8,4 puncte de rating și 27% cotă de piață.

Peste 1,4 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 20.57, aproape 1,8 milioane de români se uitau la Vocea României.

 Vocea României foto Pro TV jpg

Noul sezon a adus și schimbări: scaun dublu, noi antrenori și o nouă regulă sunt coordonatele acestui sezon al concursului. Totodată, fiecare antrenor poate lua, în faza audițiilor pe nevăzute, un număr nelimitat de concurenți, însă la sfârșitul acestei etape vor alege doar 14 alături de care vor merge mai departe.

Noi concurenți sunt pregătiți să facă momente spectaculoase pe scena de la Vocea României, vinerea viitoare, de la 20.30. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite