Tudor Chirilă, despre rolul din „Vlad“: „E amuzant ca tocmai mie să-mi pice un politician“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tudor Chirilă (45 de ani) a vorbit despre rolul de politician influent pe care îl va juca în serialul „Vlad“ de la Pro TV şi a mărturisit că noul său personaj este „împotriva firii“ lui.

Din această primăvară, Tudor Chirilă va apărea şi în sezonul trei al serialului „Vlad“. El va interpreta rolul lui Drăgoi, un politician important. El este căsătorit cu Ivana, personaj nou introdus în „Vlad“ şi jucat de Raluca Aprodu. 

Artistul a vorbit, într-un interviu pentru protv.ro, despre personajul pe care îl va juca şi despre ce înseamnă acest nou proiect pentru el.  

„Întotdeauna când pot să-mi fac meseria de actor sunt bucuros. Pentru asta m-am pregătit, pentru asta am făcut o facultate. Înainte de a face o trupă şi de a fi muzician, am făcut teatru. Mi-am dorit să fac film şi abia după aceea a urmat muzica. De fiecare dată când fac film sau teatru sunt foarte fericit. Cred că e ceea ce ştiu să fac cel mai bine“.

„Personajul pe care îl voi juca este destul de împotriva firii mele. E un politician cu multe afaceri necurate. Sunt cunoscute opiniile mele despre clasa politică în general şi despre o parte din clasa politică care ne-a tot condus în ultimii ani. Şi cred că e amuzant ca tocmai mie să-mi pice un rol de politician. Pe de altă parte, fiind un contre-emploi, cred că e interesant. Şi cred că sunt nişte nuanţe pe care le poţi strecura ca să-i poţi aduce unui personaj negativ un pic de farmec“, a adăugat Chirilă. 

Despre cum crede că îl vor percepe fanii serialului, Tudor a mărturisit: Cred că oamenii au puterea de a intra în poveste şi de a o percepe ca atare. Oamenii vor mai descoperi puţin din mine ca actor, şi sper ca şi eu să mai descopăr puţin din mine. Dar nu-mi fac probleme că va fi o percepţie distorsionată“. 

Tudor Chirilă, în rolul politicianului Drăgoi FOTO ProTV

Imagine indisponibilă
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite