Topul celor mai urmărite emisiuni de divertisment ale lunii ianuarie: programele de tip tabloid, la loc de cinste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Te pui cu blondele?“, realizată de Dan Negru la Antena 1, este cea mai urmărită emisiune de divertisment a lunii ianuarie, adunând în faţa micilor ecrane 1,8 milioane de români. La loc de cinste în top sunt şi emisiunile-tabloid.

Programul prezentat de Dan Negru ocupă locul fruntaş în clasamentul întocmit de site-ul Paginademedia.ro ce vizează audienţele din mediul urban ale emisiunilor de divertisment din prima lună a anului. Astfel, show-ul de cultură generală a avut o medie de aproape 900.000 de telespectatori, una dintre cele mai urmărite ediţii fiind cea în care actorul Florin Piersic a fost aniversat, chiar în ziua în care a împlinit 80 de ani.

Potrivit Paginademedia.ro, podiumul este completat de emisiunile de tip tabloid din timpul zilei, „Acces Direct“ şi „La Măruţă“. Producţia Simonei Gherghe de pe Antena 1 a avut o medie de 720.000 de telespectatori de la oraşe, în timp ce Cătălin Măruţă a ţinut în faţa micilor ecrane 670.000 de privitori. 

În ceea ce priveşte programele-tabloid difuzate în timpul nopţii, „WowBiz“, emisiune prezentată la Kanal D de Mădălin Ionescu şi Andreea Mantea, ocupă locul 12, cu o medie de 350.000 de orăşeni. Rivalul său, „Un show păcătos“, realizat de Dan Capatos la Antena 1, se află pe ultima poziţie a topului, respectiv 20, cu o medie de 250.000 de telespectatori, mai scrie aceeaşi sursă. 

În ansamblu, postul Antena 1 domină topul, cu 11 emisiuni, urmat de Kanal D, cu şase programe, Pro TV având doar două, iar Prima TV – una. Clasamentul integral poate fi consultat pe Paginademedia.ro

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite