Topul celor mai interesante producţii Netflix din martie: creatorii „La Casa de Papel“ lansează un nou serial VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre protagoniştii serialului „Sky Rojo“ FOTO Netflix
Unul dintre protagoniştii serialului „Sky Rojo“ FOTO Netflix

Privim în zare şi vedem la orizont o lună plină cu titluri originale Netflix – poveşti pline de tristeţe, umor, dar şi adrenalină. Vă prezentăm câteva dintre cele mai interesante filme, seriale şi documentare ale lunii martie, pe care, judecând după vremea de afară şi evoluţia pandemiei, o vom petrece mai mult prin case.

Pregăteşte-te de „Sky Rojo“, serial creat oamenii care au stat în spatele hit-ului „La Casa de Papel“, ce pune accent pe dinamism şi pericol; de „Moxie“, o poveste despre liceu, tupeu şi revoluţii, în regia lui Amy Poehler; de „Waffles + Mochi“, o invitaţie pentru a încuraja copiii să se conecteze la culturi din întreaga lume, prezentată de Michelle Obama.

Pe lângă titlurile originale Netflix, pe platformă sunt deja disponibile şi filme-cult, printre care „Lock, Stock and Two Smoking Barrels“ şi „The Shawshank Redemption“. Spor la vizionat!

Deja disponibile

„Moxie“ (film)

Inspirată de trecutul rebel al mamei sale şi de o nouă prietenă mai îndrăzneaţă, Vivian, o fată aparent timidă în vârstă de 16 ani, publică o revistă anonimă, „Moxie“, care demască sexismul din şcoala ei. O face din dorinţa de a scoate la iveală prejudecăţile şi comportamentele greşite din liceul ei, declanşând pe neaşteptate o adevărată mişcare. Aflată acum în centrul unei revoluţii, Vivian începe să formeze prietenii cu alte tinere femei şi diferiţi susţinători, împreună cu care, depăşind barierele dintre diversele găşti şi cluburi, învaţă să treacă prin momentele plăcute şi mai puţin plăcute ale vieţii de liceu.

„Murder Among the Mormons“ (documentar)

Un extraordinar caz real de crimă, în care escrocheria unui geniu meticulos ia o întorsătură fatală şi zdruncină din temelii o religie răspândită la nivel global.

„Nevenka: Breaking the Silence“ (documentar)

Acest serial documentar detaliază celebrul proces din 2001 din Spania, în care consiliera Nevenka Fernández l-a acuzat pe primarul Ismael Álvarez de hărţuire sexuală.

„Sentinelle“ (film)

Transferată în oraşul natal după o misiune traumatizantă, o combatantă franceză îşi foloseşte abilităţile letale ca să-l vâneze pe cel care i-a rănit sora.

11 martie

„Coven of Sisters“ (film)

Ţara Bascilor, 1609. Pentru a-şi amâna execuţia, câteva femei acuzate de vrăjitorie îşi ademenesc inchizitorul la sabatul vrăjitoarelor.

19 martie

„Sky Rojo“ (serial)

Umor negru, o porţie sănătoasă de acţiune şi adrenalină pură. Aceasta este promisiunea „Sky Rojo“. Primul sezon adoptă un format cu adevărat inovator pentru un serial de dramă, venind cu opt episoade de 25 de minute şi cu un mix de genuri prin care Álex Pina şi Esther Martínez Lobato („La Casa de Papel“), creatorii săi, au tradus „esenţa latină“. Protagonistele, Coral, Wendy şi Gina, îşi caută libertatea, fiind urmărite de Romeo, proxenetul lor de la Clubul Mireselor şi de complicii acestuia, Moises şi Christian. Împreună, femeile pornesc într-o călătorie frenetică şi haotică, pe parcursul căreia trebuie să facă faţă pericolelor de toate felurile şi să trăiască fiecare clipă de parcă ar fi ultima. Prietenia lor se consolidează şi ajung să descopere cel mai important lucru: împreună sunt mai puternice şi au la îndemână mai multe opţiuni pentru a-şi reface vieţile.

18 martie

„Nate Bargatze: The Greatest Average American“ (comedie)

Un spectacol special de stand-up, în care Nate Bargatze ne povesteşte cum şi-a întâlnit soţia la Applebee's şi ne descrie părţile amuzante ale vieţii de tată şi de soţ.

25 martie

„Caught By a Wave“ (film)

După ce se îndrăgostesc într-o tabără de vară din Sicilia, un adevăr dureros îi inspiră pe doi adolescenţi pasionaţi de sporturi nautice să-şi trăiască viaţa la maximum.

26 martie

„The Irregulars“ (serial)

În Londra secolului al XIX-lea, un grup pestriţ de ştrengari rezolvă cazuri supranaturale la cererea doctorului Watson şi a partenerului său misterios, Sherlock Holmes.

 
 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite