Tensiuni între Adrian Hădean şi un tabloid care l-a „zburat“ de la „MasterChef“. Cum s-a apărat chef-ul în faţa acuzaţiilor că ar fi fost concediat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Hădean şi-a exprimat opinia în legătură cu o eventuală concediere de la Pro TV FOTO Pro TV
Adrian Hădean şi-a exprimat opinia în legătură cu o eventuală concediere de la Pro TV FOTO Pro TV

Adrian Hădean, membru al juriului emisiunii „MasterChef“, de la Pro TV, a oferit mai multe clarificări în legătură cu o posibilă „ruptură“ între el şi postul Pro TV, după ce un tabloid a scris că chef-ul ar fi fost dat afară din cauza caracterului indisciplinat.

Chef Hădean, „zburat“ de la „MasterChef“ pentru insubordonare 

Tabloidul „Libertatea“ a publicat recent un articol în care pretinde că chef Adrian Hădean ar fi fost „zburat“ de la „MasterChef“ pentru că ar fi încălcat clauzele de exclusivitate din contractul semnat cu Pro TV, dar şi din cauza insubordonării. „Problema lui (n.r. - Adrian Hădean) nu a fost lipsa de priză la public ci, susţin surse apropiate managementului, insubordonarea. Este cunoscută seriozitatea cu care mai marii Pro TV tratează clauzele de exclusivitate, iar Hădean a îndrăznit să nu le acorde aceeaşi importanţă. Mai precis, acesta a participat la emisiuni radio aparţinând altor trusturi fără să aibă acordul prealabil al producătorilor emisunii cu care se afla sub contract sau al departamentului de PR care îi gestionează imaginea“, a scris „Libertatea“.

Replica dată de Adrian Hădean 

Într-un drept la replică pentru paginademedia.ro, Adrian Hădean spune că şi-a respectat contractul cu Pro TV şi că „nu există datorii nestinse“ după participarea la „MasterChef“. Mai jos, poziţia lui Adrian Hădean.

„Azi am zburat de două ori. O dată, conform realităţii, de la Bucureşti la Chişinău, unde sunt ocupat să-mi fie bine până revin acasă. A doua oară am zburat de la Pro TV pe motiv de indisciplină, conform «Libertatea», care afirmă că am fost concediat pentru că nu mi-am respectat contractul.

Sigur că tabloidele nu-mi datorează nimic, nici mie, nici adevărului, dar ar fi putut să dea un telefon înainte. Sau măcar să fi sunat la Pro TV pentru o poziţie oficială. E drept că la «Libertatea» nu lucrează nici Tolontan, nici CTP, de fapt e posibil să nu lucreze nici măcar vreun fost jurnalist, deci poate că n-ar trebui să am aşteptări.

Între mine şi Pro TV nu există datorii nestinse după participarea mea la «Master Chef», emisiune despre care consider în continuare că a venit în viaţa mea la momentul potrivit şi despre care cred că va pleca exact când va fi nevoie. Alte anunţuri şi comentarii nu am de făcut, nici aici, nici în altă parte.

Poate doar că de două luni tot aud că plec de la «Master Chef» ba pentru că sunt mai puţin popular decât colegii mei, ba pentru că nu ar fi chimie între noi, ba pentru că, iată, sunt rebel (ceea ce ar fi chiar cool, decât că nu-s). Să fiţi sănătoşi, iar pentru «Libertatea», #24centimetri“, a scris el.

Situaţia lui Adrian Hădean la „MasterChef“ rămâne incertă, după ce Pro TV a avut două sesiuni de casting pentru a alege un nou chef. Din informaţiile paginademedia.ro nu s-a decis încă dacă la masa juriului va sta un alt chef în locul lui Adrian Hădean. 

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite