„Te cunosc de undeva“ revine la Antena 1: cine sunt cele 10 vedete concurente FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Juriul „Te cunosc de undeva!“ este format din Andrei Aradits, Andreea Bălan, Ozana Barabancea şi Aurelian Temişan FOTO Gabriela Arsenie/Antena 1
Juriul „Te cunosc de undeva!“ este format din Andrei Aradits, Andreea Bălan, Ozana Barabancea şi Aurelian Temişan FOTO Gabriela Arsenie/Antena 1

Show-ul „Te cunosc de undeva!“ revine la Antena 1 la jumătatea lunii februarie, zece vedete fiind pregătite pentru tranformările spectaculoase oferite de ruletă.

Cel de-al 11-lea sezon „Te cunosc de undeva“ va avea premiera sâmbătă, pe 18 februarie, de la ora 20.00. 

Cele zece vedete care vor concura în emisiunea de forţă a Antenei 1 sunt Ruby, Sore, Anda Adam, Bianca Sârbu, Biu Marquetti, Alex Vasilache, Daniel Max Dragomir, Cuza (Iulian-Adrian Popescu de la „Noaptea Târziu“), Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu.

„Sunt foarte încântată să fiu la «Te cunosc de undeva!», pentru că acest show înseamnă entertainment şi performanţă, dar şi o experienţă şi o provocare pentru un artist“, a declarat Sore

te cunosc de undeva/sore foto mihai stetcu/antena 1

FOTO Mihai Stetcu/Antena 1

La fel de fericită să facă parte din show este şi Ruby: „E greu să-mi exprim în cuvinte încântarea şi bucuria pe care le am să fiu aici.  Este una dintre emisiunile mele preferate şi o urmăresc cu mare drag în fiecare sâmbătă liberă, iar dacă ratez vreo ediţie, dau fuga pe Antena Play să fiu la zi cu transformările.“

te cunosc de undeva/ruby foto mihai stetcu/antena 1

FOTO Mihai Stetcu/Antena 1

Propunerea de a participa la „Te cunosc de undeva!“ a fost o mare surpriză pentru Biu Marquetti, fosta solistă a trupei Mandinga, pentru că aceasta îşi dorea de trei ani să facă parte din show: „Mi se pare o emisiune spectaculoasă, amuzantă, cu foarte multă muncă în spate. Pentru mine chiar este o mare provocare.“

te cunosc de undeva/biu marquetti foto mihai stetcu/antena 1

FOTO Mihai Stetcu/Antena 1

La fel de entuziastă este şi Bianca Sârbu, actriţa Teatrului de Revistă „Constantin Tănase“ din Bucureşti. „Mi-am dorit să particip la emisiune încă de la începutul ei. Toţi cei care mă ştiau, la teatru, ca pe un cal breaz, îmi spuneau că mi s-ar potrivi. Recunosc, am emoţii mari, dar cred că mă voi simţi ca acasă“, crede actriţa.

te cunosc de undeva/bianca sarbu foto mihai stetcu/antena 1

FOTO Mihai Stetcu/Antena 1

Anda Adam vine pentru a treia oară la „Te cunosc de undeva!“ şi mărturiseşte că este foarte fericită să facă din nou parte din show. „Mi-am dorit să vin din nou, pentru că aici am avut parte de momente şi experienţe unice, pentru că e vorba despre muncă, dar şi de distracţie, şi pentru că rezultatul final e pe măsură. Ai aşa o mare satisfacţie după fiecare ediţie, cum nu îţi poţi imagina“, a explicat cântăreaţa. 

te cunosc de undeva/anda adam foto mihai stetcu/antena 1

FOTO Mihai Stetcu/Antena 1

La rândul său, Alex Vasilache, solistul trupei Jukebox, spune că şi-a dorit să vină la „Te cunosc de undeva!“ din mai multe motive. „Pentru că mi-a plăcut de la primele ediţii, pentru că este o emisiune în care artiştii fac rating cântând şi dansând, pentru că mi se pare foarte interesant să intri în pielea unui alt personaj, pentru că e o provocare pentru mine şi pentru că acum voi înţelege mai bine femeile şi sacrificiile pe care le fac pentru noi, bărbaţii, atunci când merg şi dansează pe tocuri“, spune el. 

te cunosc de undeva/alex vasilache foto mihai stetcu/antena 1

FOTO Mihai Stetcu/Antena 1

„A fost cea mai frumoasă propunere din ultimii trei ani. Mi-am dorit tare mult să lucrez în acest proiect şi m-am bucurat că producătorii au avut încredere în mine! «Te cunosc de undeva!» este sigura emisiune în care toate artele sunt combinate. Trebuie să cânţi, să dansezi, să joci teatru. Am avut ocazia să le fac pe toate, dar pe rând. Acum vine momentul să le combin şi îmi place asta la nebunie!“, adaugă Daniel Max Dragomir.

te cunosc de undeva/daniel max dragomir foto mihai stetcu/antena 1

FOTO Mihai Stetcu/Antena 1

Foarte încântat de propunere a fost şi Cuza, pe numele său real Iulian-Adrian Popescu, solistul trupei Noaptea Târziu, şi mezinul echipei. „«Te cunosc de undeva!» e printre puţinele emisiuni de televiziune la care mă uit şi îmi stârneşte doar chestii pozitive. În emisiunea asta te descoperi pe tine! E o provocare de fiecare dată să îţi ieşi din zona de confort şi să faci lucruri pe care poate nu le-ai făcut niciodată în viaţă“, spune Cuza.

te cunosc de undeva/cuza foto mihai stetcu/antena 1

FOTO Mihai Stetcu/Antena 1

În acest sezon, revin Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, iar cei doi vor susţine toate momentele lor artistice în duet. „M-am bucurat mult de această nouă invitaţie de participa împreună cu Liviu. Toată lumea îmi cerea să revenim! Sunt pentru a patra oară la «Te cunosc de undeva!» şi revin cu drag. Este emisiunea care mi-a schimbat efectiv viaţa, care m-a făcut să fiu apreciat şi iubit“, spune Andrei.

„M-am întors dintr-o vacanţă cu un nebun, nea Mărin, ca să plec într-un concediu cu un altul, Andrei Ştefănescu. Sunt singurul sănătos dintre ei! În acest sezon ne dorim să-i binedispunem din nou pe cei aflaţi în faţa televizorului, pentru că e bine să mai şi râdem din când în când, dar şi să imităm personaje serioase şi sensibile. De data asta mi-e frică să-mi mai doresc vreun personaj, vreau să fiu luat prin surprindere de ruleta personajelor“, completează Vârciu.

image

FOTO Mihai Stetcu/Antena 1

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite