Te cunosc de undeva! Clasamentul a fost răsturnat într-un mod neașteptat. Florin și Ilona au câștigat gala

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A treia gală a emisiunii "Te cunosc de undeva!" din sezonul 20, care a avut loc pe 2 martie 2024, a adus o surpriză neașteptată atât concurenților, cât și telespectatorilor acestui show captivant.

Foto: Antena 1
Foto: Antena 1

Florin și Ilona au câștigat ediția din 2 martie 2024 de la Te cunosc de undeva! sezonul 20, conform Antena 1.

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au fost protagoniștii serii, reușind să impresioneze cu transformarea lor remarcabilă și cu interpretările pline de pasiune. Cei doi s-au transformat în Pippo Franco și au cântat o melodie grea, de copii, care le-a dat bătăi de cap, dar care, în final, le-a ieșit foarte bine și au fost foarte apreciați pentru interpretare.

Chiar dacă au avut emoții în fața alegerii ruletei pentru ei, Ilona Brezoianu și Florin Ristei au reușit să ofere un spectacol memorabil în cadrul celei de-a treia ediții a galei. Momentul lor a fost subliniat de gestul generos al lui Cristi Iacob, care le-a acordat echipei lor un bonus de 100 de puncte, propulsându-i astfel în fruntea clasamentului și asigurându-le victoria în gala respectivă.

Cei doi s-au bucurat enorm când au aflat!

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, a revenit la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”, spuneau jurații înainte de începerea noului sezon.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite