Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Ce echipă a câștigat prima ediție a sezonului 20?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au fost emoții foarte mari pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 20, ediția din 17 februarie 2024. Iată cine a câștigt show-ul în prima ediție, conform Antena 1.

image

După multe momente senzaționale pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 20, în ediția 17 febraurie 2024, s-a aflat care a fost verdictul juraților.

Jurații au decis care moment a fost cel mai tare pe placul lor și deși a fost o jurizare grea, dat fiind faptul că toate echipele s-au pregătit temeinic pentru acest moment, iată care a fost verdictul!

Dat fiindcă au reușit să pună în scenă, cu eforturi imense si cu o mică accidentare, Eliza și Zarug, transformați în personajele din Hocus Pocus, au primit cele mai multe puncte de la jurați, astfel au câștigat ediția cu numărul 1. S-au bucurat enorm, după ce au stat cu stres ca jurații să nu ofere Bonusul și au fost numai un zâmbet și o bucurie. Cei doi au meritat locul numărul 1, pentru că s-au străduit să reproducă o piesă grea, care le-a ieșit foarte frumos.

Pepe și Alina Pușcaș au anunțat care este echipa câștigătoare și ceilalți concurenți s-au bucurat pentru câștigul lor.

În public a fost și Cosmin Natanticu care i-a susținut pe cei doi, dar și pe Connect-R și Shift și cu siguranță a fost foarte fericit să afle că soția lui a câștigat prima ediție a show-ului în sezonul cu numărul 20.

Tot ce trebuie știut despre noul sezon Te cunosc de undeva 2024

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”, spuneau jurații înainte de începerea noului sezon.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite