„Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ a „îmblânzit“ audienţa: 2,3 milioane de români au urmărit show-ul de la Pro TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorian Popa, într-una dintre probele show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici“ FOTO Pro TV
Dorian Popa, într-una dintre probele show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici“ FOTO Pro TV

Al doilea episod al reality-show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, emisiune în care vedetele sunt supuse unor probe extreme, a plasat postul Pro TV în fruntea clasamentului audienţelor, chiar dacă a înregistrat cifre mai mici decât la debut, având în vedere că marţi seară au fost difuzate mai multe meciuri de fotbal.

Cel mai nou show de la Pro TV a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public, în intervalul orar 20:30-22:29, fiind urmărit, la nivel naţional, de 2,3 milioane de români în fiecare minut. În minutul de aur, înregistrat la 20:58, aproape trei milioane de telespectatori aventurile vedetelor din jungla sud-africană. Locul secund în clasament a fost ocupat de Kanal D, al cărui serial turcesc „Trădarea“ a fost urmărit de 1,6 milioane de persoane, notează şi Paginademedia.ro.

La nivelul publicului urban, emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ a fost urmărită de 1,3 milioane de orăşeni, înregistrând 12.7 puncte de rating şi 21.8% share. Kanal D a venit tot pe locul doi, cu 906.000 de telespectatori în medie pe minut, potrivit Paginademedia.ro.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, 846.000 de telespectatori au urmărit peripeţiile vedetelor în Africa de Sud, cota de piaţă înregistrată de Pro TV fiind de 32,1%. Kanal D a avut 324.000 de telespectatori în medie pe minut.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!“: rezumatul celui de-al doilea episod

Dorian Popa a fost din nou cel care a înfruntat Provocarea junglei – Dezastru la sol. Un avion prăbuşit, împărţit în patru secţiuni – şobolani, un lichid dezgustător, cu un miros îngrozitor (maţe de animale), şerpi şi crocodili. Cântăreţul a rezistat eroic provocării şi a câştigat şi de această dată pentru întreaga echipă patru porţii în plus de mâncare.

Primele zile în tabăra concurenţilor, special amenajată în junglă, au adus deja primele conflicte, prietenii sau alianţe. Celebrităţile încearcă să se acomodeze nu doar cu climatul, ci şi cu traiul alături de ceilalţi, în condiţii neprimitoare. Concurenţii şi-au început ziua cu înviorarea, îndrumaţi de Luminiţa Nicolescu. Nu a lipsit duşul de dimineaţă, însă nu în intimitatea cu care erau obişnuiţi, ci afară, în aer liber.

Gazdele reality-show-ului, Mihai Bobonete şi Cabral FOTO Pro TV

sunt celebru

Primul conflict în junglă le-a avut protagoniste pe Gina Pistol şi Andreea Moldovan, cele două având un schimb de replici tăioase. Ele s-au luptat ieri şi pentru titlul de lider al taberei, fiind nominalizate de ceilalţi concurenţi cu egalitate de voturi. În cele din urmă, Gina Pistol a ieşit învingătoare.

Datorită lui Dorian, concurenţii s-au bucurat şi de alte feluri de mâncare. Pe lângă orez şi fasole, ei au primit peşte, dovlecei şi fructe de pădure. Dar mâncarea a fost drămuită şi a trebuit să fie pregătită chiar în tabără, moment care a generat noi dispute legate de prepararea şi folosirea în mod moderat a sării, astfel încât să le ajungă întreaga perioadă.

Mihai Trăistariu si Ruby au fost nominalizaţi pentru proba Comoara din junglă. Ei au dat dovadă de îndemânare şi curaj şi au reuşit să câştige cheia cufărului pe care l-au adus în tabără. Întreaga echipă a deschis cufărul, au răspuns întrebării de cultură generală şi s-au răsfăţat cu surpriza descoperită: fructe.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!“: ce se întâmplă în episodul de astăzi

Mihai Trăistariu a spus că vrea mâncare, publicul a decis şi l-a trimis la un mic dejun delicios, alături de Andreea Moldovan. Cei doi vor fi puşi în faţa unor mâncăruri dezgustătoare, cu cele mai groaznice gusturi şi mirosuri. Dacă au rezistat sau au cedat şi câte porţii de mâncare vor primi vom decoperi în această seară.  

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite