Prima ediţie „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, audienţă de 2,5 milioane de telespectatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorian
a fost cel care a trecut prin prima probă zilnică, „Provocarea
junglei“ FOTO Pro TV
Dorian a fost cel care a trecut prin prima probă zilnică, „Provocarea junglei“ FOTO Pro TV

Prima ediţie a emisiunii „Sunt celebru, scote-mă de aici!“ a plasat postul Pro TV pe primul loc la nivelul audienţelor pe toate segmentele de public. Cu o audienţă medie la nivel naţional de 2,5 milioane de telespectatori, Pro TV a prezentat primele vedete intrate în junglă.

Cel mai nou reality-show difuzat de Pro TV a generat o audienţă medie la nivel naţional de 2,5 milioane de telespectatori, în intervalul orar 20:30-22:32. În minutul de aur, 3,3 milioane de români (18 rating şi 30% share), la ora 20:56, erau cu ochii aţintiţi asupra aventurilor vedetelor din jungla sud-africană. Tot pe segmentul publicului întregii ţări, pe locul al doilea s-a situat Kanal D, cu 1,5 milioane de telespectatori în medie pe minut, iar Antena 1 a venit pe locul trei cu 900.000 de telespectatori.

La nivelul publicului urban, emisiunea „Sunt celebru, scote-mă de aici!“ a fost urmărită de 1,4 milioane de telespectatori, înregistrând 14 puncte de rating şi 25,1% share. Vârful a fost înregistrat la ora 21:15, atunci când 1,7 milioane de telespectatori priveau postul Pro TV. Kanal D a venit tot pe locul secund, cu 829.000 de telespectatori în medie pe minut, fiind urmat de Antena 3 (571.000 de telespectatori) şi Antena 1 (431.000 de telespectatori), arată paginademedia.ro.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, 930.000 de telespectatori au urmărit peripeţiile vedetelor în Africa de Sud, cota de piaţă înregistrată de Pro TV fiind de aproximativ 40%. Kanal D a avut 257.000 de telespectatori în medie pe minut la nivelul acestui tip de public, iar Antena 1 252.000 de privitori.

dorian popa foto pro tv

În tabăra special amenajată din jungla africană pentru emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici“ au intrat: Cătălin Moroşanu, Dorian Popa, Elena Lasconi, Elena Merişoreanu, Gina Pistol, Andreea Moldovan, Luminiţa Nicolescu, Mihai Trăistariu, Pacha Man şi Ruby.

Celebrităţile au fost împărţite în două grupuri care au trecut prin experienţe extreme pentru a ajunge în tabără: un traseu complicat prin junglă şi Big Swing, o săritură de pe marginea unei văi adânci. Dorian Popa nu a uitat bunele maniere nici în jungla africană, oferindu-se să îi care Andreei Moldovan bagajul special pregătit şi verificat de rangerii militari, aceasta suferind de afecţiuni la coloana vertebrală.

Dorian Popa a făcut cunoştinţă cu un crocodil FOTO Pro TV

Acelaşi Dorian a fost cel care a trecut prin prima probă zilnică, „Provocarea junglei“. Pentru că a avut un drum greu prin junglă şi câteva zile obositoare pe drumul către Africa de Sud, echipa de producţie i-a pregătit „un tratament de SPA“ special: cu gândaci, scorpioni, crocodili, şobolani şi crabi. Cântăreţul a reuşit să strângă pentru întreaga echipă patru stele, care reprezintă patru porţii de mâncare pentru toţi cei zece concurenţii aflaţi în tabără. Proba din ediţia a doua, numită „Dezastru la sol“, i-a pregătit lui Dorian o nouă întâlnire cu şobolani, şerpi, iar acesta va trebui să reziste unor mirosuri îngrozitoare.

dorian popa foto pro tv

Dorian Popa, la „Provocarea junglei“ FOTO Pro TV

Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ va fi transmisă de luni până duminică, de la ora 20:30, în direct din jungla africană, la Pro TV. În perioada petrecută în junglă, toţi participanţii vor fi filmaţi în permanenţă. Vedetele trebuie să doarmă sub cerul liber, să facă duş folosind cascada din apropiere, să renunţe la orice fel de contact cu lumea exterioară şi la tabieturile care de obicei le fac viaţa atât de plăcută. Ei vor fi nevoiţi să se adapteze condiţiilor austere din jungla africană îndeplinind sarcini zilnice pentru a-şi asigura supravieţuirea atât a lor, cât şi a celorlalţi participanţi. Sarcinile zilnice sunt de fapt probe extreme, în care vedetele trebuie să se confrunte cu cele mai mari fobii ale lor, să îşi depăşească în general limitele fizice şi psihice.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite