Stripperul care i-a pictat portretul lui Bendeac folosindu-şi penisul, la „iUmor“, a atras indignarea telespectatorilor: CNA a primit sesizări VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) urmează să discute momentul pictorului de la „iUmor“. Concurentul străin a pictat cu organul genital un tablou şi a atras uimirea juriului, dar indignarea telespectatorilor.

Telespectatorii, indignaţi de moment 

Spectacolul pus în scenă de concurentul de la „iUmor“ care pictează cu organul genital nu a fost pe placul telespectatorilor, care au trimis către CNA reclamaţii cu privire la apariţia lui Brent Ray Fraser în show-ul de la Antena 1, arată paginademedia.ro.

Telespectatorii au reclamat conţinutul indecent difuzat la o oră accesibilă în seara de duminică în care un concurent care alege să picteze un tablou cu „penel“ mai puţin obişnuit. Imaginile cu bărbatul dezbărcat în totalitate au fost blurate în zona intimă, însă telespectatorii îşi puteau da seama cu uşurinţă despre ce este vorba în imagini. Momentul a fost completat şi de o serie de gesturi indecente.

Potrivit codului audiovizual, nu pot fi difuzate în intervalul 6:00 - 23:00 producţii care prezintă „scene de sex, limbaj sau comportament obscen“. Sursa citată scrie că telespectatorii au trimis trei sesizări către for. 

A rămas juriul mut de uimire 

Brent Ray Fraser, care a trecut mai departe în show, s-a dezbrăcat pe muzică clasică şi a pictat cu organul genital fără nicun fel de inhibiţii în faţa celor trei membri ai juriului „iUmor“, Mihai Bendeac, Delia şi Cheloo. „Scoateţi-o pe nepoţica mea afară! Băi, ce emisiune faceţi aici! Şi aşa sunt om cu probleme cu capul! Este bunică-mea în sală. Mamaie, te rog să mergi să iei tabloul!“, a spus Bendeac. De altfel, tabloul pictat de Brent Ray Fraser a fost cu chipul lui Mihai Bendeac. După finalizarea „operei de artă“, Mihai Bendeac a recunoscut unicitatea momentului: ,,Acum chiar cred că am văzut tot! Gata!“.

„Am fost uimită pe deplin. Nu ştiu dacă aşa cum îmi doream… dar am fost uimită. Am trăit să văd şi asta. Tendinţa era să scot telefonul şi să imortalizez momentul. Trebuie să arăt şi prietenilor! Nu se poate!“, a declarat şi Delia.

Concurentul a fost stripper şi pictează de la trei ani şi în acest inedit mod de un deceniu. „Fac asta de zece ani. Fac artă toată ziua. Sunt singurul din lume care face asta“, a mărturisit Brent Ray Fraser.

„Să mai spună cineva că nu este cultură la televizor! E foarte posibil ca-n finală să ajungă un pictor. E mare lucru! Acum eu aştept şi un sculptor“, a mai spus Mihai Bendeac la finalul momentului. 

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite