Noul sezon „iUmor“ a început în forţă: lider de audienţă, dar şi cele mai bune cifre înregistrate de o emisiune Antena 1 în această toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Al doilea sezon al show-ului „iUmor“ s-a bucurat de un debut în forţă şi nu numai că a dominat topul audienţelor, dar a avut şi cele mai bune cifre la nivel comercial obţinute de o emisiune difuzată de Antena 1 în această toamnă.

Prima ediţie a noului sezon „iUmor“, difuzată duminică seara, în intervalul orar 19.59-22.15, a fost lider de audienţă pe toate targeturile – naţional, urban şi comercial.

Show-ul de la Antena 1 dedicat oamenilor care cred că au umor a fost urmărit de 1,5 milioane de persoane din întreaga ţară, în timp ce locul secund a fost ocupat de Pro TV, care a ţinut în faţa micilor ecrane 1,16 milioane de români cu Ştirile Spor şi Meteo, urmate de filmul de acţiune „Alertă de grad zero“, scrie Paginademedia.ro. Podiumul a fost completat de Kanal D, cu 677.000 de privitori. 

„iUmor“ a ocupat primul loc şi la oraşe, având aproape 900.000 de telespectatori, în timp ce Pro TV a fost urmărit de 716.000 de orăşeni. De această dată, locul trei a revenit postului Digi Sport 1, meciul Steaua – U Craiova fiind vizionat de 446.000 de persoane din mediul urban. 

În ceea ce priveşte clasamentul pe targetul comercial, emisiunea jurizată de Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac a avut cifre mai bune decât noile sezoane „X Factor“, „Chefi la cuţite“ şi „Te cunosc de undeva“, după cum remarcă Paginademedia.ro. Show-ul a fost urmărit de 507.000 de persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Pro TV având cu aproape 100.000 de telespectatori mai puţin. Şi în acest caz, Digi Sport 1 a ocupat poziţia a treia, cu 192.000 de privitori. 

Cele mai importante momente din primul episod „iUmor“

Doina Teodoru, în vârstă de 26 de ani, l-a vrăjit pur şi simplu cu farmecul ei pe Mihai Bendeac: „Eu am zis că nu mă-nsor niciodată, dar vă jur că uneori viaţa te izbeşte.“ Iar Cheloo a fost cu adevarat şocat de contrastul dintre figura ei angelica şi prestaţia sa plină de energie şi curaj: „Fata asta avea faţă de maică sfioasă şi ne-a tăvălit pe toţi. Şi-a bătut joc de noi, dar cu limite.“ 

image

Nicio ediţie iUmor nu trece fără ca vreun talentat actor de stand-up comedy să declanşeze hohote de râs cu momentul său fabulous. Este şi cazul lui Adrian Lungu, căruia Cheloo i-a spus: „Moldovene, eşti bun. Eşti un moldovean dezaxat!“ 

image

Comedy Zebra Show este o trupă care şi-a încercat pentru a doua oară norocul la „iUmor“, aşa că, fiind mult mai bine pregătită a reuşit să treacă mai departe. 

Juriul a fost de-a dreptul bulversat după cele câteva minute de pantomimă ale talentatului actor francez Patrick Cottet Moyne, care a reuşit să-i lase fără cuvinte pe Bendeac, Delia şi Cheloo. Beandeac i-a sărutat mâna concurentului, urmând astfel un obicei rusesc, dar Patrick nu s-a lasat mai prejos şi i-a întors gestul, dar în stil franţuzesc, cu un sărut pe gură. Sala a izbucnit în râs, iar Cheloo nu s-a putut abţine să afirme: „Nu ştiu ce extraterestru, ce animal, ce om ar mai putea să mai apară la iUmor ca să-l pupe pe Bendeac pe gură.“ 

image
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite