Ştefania Costache revenire-surpriză la iUmor: „Nu puteam să ratez ocazia să mă vadă lumea şi îmbrăcată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefania Costache
Ştefania Costache

Ştefania Costache revine miercuri, de la 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediţie iUmor, cu un număr surprinzător pentru cei trei juraţi.

Cunoscută pentru stilul său dezinhibat, Ştefania mărturiseşte că a vrut să îi şocheze pe cei trei juraţi iUmor într-un mod neaşteptat. „Nu puteam să ratez ocazia să mă vadă lumea şi îmbrăcată. Am zis, hai să vedem dacă am umor”, glumeşte actriţa. Reacţiile au fost peste aşteptările ei, iar Mihai Bendeac s-a arătat plăcut surprins de textul scris de aceasta. ”Numărul tău m-a topit secundă cu secundă, pentru că a fost o superbă lecţie de autoironie!”

Cum vor reacţiona ceilaţi juraţi, cei de acasă pot afla miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediţie iUmor. De la concurenţi, la invitaţi şi momente speciale, juraţii, dar şi cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul. Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenţi din toate colţurile lumii. Fiecare dintre cei trei juraţi îşi exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obţine minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. 

Mai mult, actorul Vlad Drăgulin va avea grijă să nu rateze niciun moment important din culise. Serialul ”iMai Mult Umor”, al cărui protagonist este, va însoţi fiecare ediţie de audiţii din cel de-al zecelea sezon iUmor şi va fi difuzat săptămânal, pe site-ul a1.ro. <”iMai Mult Umor” este povestea nevăzută din spatele produsului finit ”iUmor”, este spectacolul din spatele spectacolului>, a spus Vlad Drăgulin. Actorul va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Niros, un producător perfecţionist, şi nu se va teme să pună toate întrebările incomode, atât persoanelor din echipă, cât şi juraţilor sau concurenţilor.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite