Ştefan Stan a părăsit „Ferma Vedetelor“, în urma duelului cu Augustin Viziru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Stan a părăsit emisiunea „Ferma Vedetelor“, după ce Augustin Viziru a câştigat duelul dintre cei doi, graţie unei îndemânări mai bune. Emisiunea a beneficiat de un moment demn de filmele cu Păcală, după ce băieţii au uitat scara în interiorul unei sere abia construite, pe care ulterior au dărâmat-o, iar între Dima Trofim şi Vica Blochina se leagă o posibilă idilă.

În cel mai recent episod al „Fermei Vedetelor“, ziua a început diferit pentru fiecare fermier. Astfel, Cristina a primit afecţiune din partea caprei Cerasela: „Dragostea asta de animal e dubioasă rău“, a spus vedeta, iar Ionuţ şi Ştefan s-au întânit în bucătărie unde au dezbătut care sunt şansele de câştigare ale duelului.

Cei doi duelişti s-au antrenat împreună pentru marea confruntare, dând dovadă de fair-play, însă acest lucru nu a durat foarte mult, deoarece tensiunile dintre ei au început să apară la micul dejun. În timp ce Ştefan mânca, Augustin îl teroriza. Ştefan nu a ezitat să îşi ia revanşa în scurt timp, toata ziua fiind presărata de răutăţi, de tachinări şi de încercări de a se faulta reciproc.

Moment demn de filmele cu Păcală, la „Ferma Vedetelor“

Dan, Ionuţ, Ştefan şi Augustin au avut un moment demn de filmele cu personajul Păcală. După ce au terminat de construit structura serei, aceştia si-au dat seama că scara a rămas în interior şi s-au chinuit minute în sir pentru a o scoate: „Poate rupem şandramaua“, a spus Dan Helciug. Pentru a reuşi, singura lor soluţie a fost să o demonteze: „Suntem atât de pricepuţi încât am construit scara în interiorul serei. Nu mai puteam să scoatem scara de acolo, a trebuit să o demontăm, să o rupem“, a mărturisit Augustin.

image

Ştefan Stan, Augustin Viziru, Ionuţ Iftimoaie şi Dima Trofim, în timp ce construiau sera FOTO Pro TV

De cum a ajuns, Nea Raţă şi-a început inspecţia şi le-a spus vedetelor că locul nu se aseamnă deloc unei ferme. Când a cerut anumite scule ca să îi înveţe cum se plantează un copac a constatat cu uimire ca Dan nu face diferenţa între ele: „Nu cazmaua, sapa. Nici nu ştiţi ce e aia sapă“, a declarat el nervos. Nici în această săptămână fermierii nu au reuşit să câştige toţi arginţii. Nea Raţă le-a plătit doar 30 de arginţi, urmând să le dea restul de 20 dacă termină toată treaba până luni.

Dima Trofim şi Vica Blochina, posibilă idilă la „Ferma Vedetelor“

Plini de emoţii, Ştefan Stan şi Augustin Viziru şi-au luat la revedere de la colegii lor, înainte de duel, şi au plecat cu bagajul făcut către camerele special amenajate pentru ei în pădure. „O să-ţi fie dor de mine şi promiţi că nu dormi cu niciun bărbat, da?“, i-a spus Augustin Doiniţei, la plecare. Aceasta i-a oferit inelul de logodnă drept talisman norocos pentru duel. „O să fie o înfruntare destul de strânsă“, a menţionat şi Helciug înainte de duel, iar Cristina s-a entuziasmat: „Abia aştept să văd şi eu un duel între bărbaţi“.

Dimineaţa duelului a început cu o încălzire uşoară pentru Ştefan şi muncile zilnice pentru restul fermierilor. Concurenţii s-au pregătit, s-au îmbrăcat cu hainele bune, fetele s-au aranjat şi au plecat cu veselie şi cântec către hambarul deciziei, unde îi aştepta Iulia Vântur, pregătită să dea startul primului duel între bărbaţi.

Discuţia cu Iulia a scos la iveală noi elemente surpriză. Întrebat cine este persoana de care s-a apropiat cel mai tare la „Ferma Vedetelor“, Dima a spus că este Vica, iar Cristina a completat: „Cred că se leagă o idilă la noi în fermă“.

Augustin Viziru, mai rapid decât Ştefan Stan

Cei doi duelişti au intrat în hambar aclamaţi şi aplaudaţi de colegii lor. Prima probă cu care s-au confruntat a fost „Salvat de clopoţel“. Cei doi au fost legaţi la ochi şi au avut centuri care aveau la spate o funie cu clopoţei, cel care reuşea să ia primul funia câştiga prima rundă. Augustin s-a mişcat cu agilitate şi s-a aruncat în genunchi de bucurie că a reuşit să câştige.

image

Augustin Viziru, bucurându-se de victorie FOTO Pro TV

Pentru cea de-a doua probă, „Potriveşte buşteanul“, cei doi concurenţi au avut la dispoziţie buşteni pe care au trebuit să îi taie astfel încăt să încapă printr-o gaură. Cel care a spart cea mai mare cantitate de lemne şi a ieşit învingător a fost din nou Augustin. Astfel, el a rămas în continuare la „Ferma Vedetelor“.

image

Ştefan şi-a luat la revedere de la concurenţi şi a lăsat vesta sa drept moştenire lui Augustin, a cântat împreună cu colegii săi imnul fermei „I feel dirty“, apoi şi-a strâns lucrurile, a luat amintire paravanul şi a părăsit ferma. „«Ferma Vedetelor» a fost o experienţă din viaţa mea. A fost genul acela de experienţă care îţi demonstrează că niciodată nu ştii totul despre ceilalţi, dar nici despre tine. Ajungem să credem că suntem dependenţi de telefoane şi tehnologie, dar eu am descoperit că după două zile de «sevraj», pot să trăiesc liniştit şi fără telefon. N-aş fi crezut niciodată că o să mă bucur aşa de mult de un stil de viaţă atât de simplu. În ceea ce îi priveşte pe ceilalţi, am avut surprize plăcute şi neplăcute. Pentru că oamenii puşi în situaţii extreme îşi dau jos măştile şi unii rămân frumoşi, alţii... gheboşi“, a spus Ştefan după ce a plecat din casă.

image

Ştefan Stan, înconjurat de ceilalţi fermieri, la plecare FOTO Pro TV

În viitorul episod de la „Ferma vedetelor“, telespectatorii pot vedea de ce s-a săturat Dima la fermă, care sunt ultimele bârfe de la „Ferma Gossip“, dar şi pe cine a lăsat Ştefan Stan fermierul săptămânii.

„Ferma Vedetelor“ a fost urmărită în intervalul de difuzare, 22:23 - 00:27, de peste 1,1 milioane de români, iar în minutul de aur de la 22:58 peste 1,6 milioane de persoane priveau peripeţiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, Pro TV a condus topul audienţelor cu 8,4 puncte de rating şi 24,5% share, în timp ce televiziunea situată pe locul doi a obţinut 6,7 puncte de rating şi 19,6% share.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite