„Starea naţiei“ a lansat „Asehehe!“, hit-ul Vioricăi Dăncilă: „Şi-ambasadele-ale naibii mi-au trimis iară scrisoare“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Dăncilă FOTO Andreea Alexandru/Mediafax
Viorica Dăncilă FOTO Andreea Alexandru/Mediafax

Echipa emisiunii „Starea naţiei“, difuzată de Prima TV, a lansat o nouă parodie muzicală, „Asehehe!“, care o vizează pe Viorica Dăncilă şi gafele făcute de-a lungul mandatului de premier al României.

În ediţia din 8 aprilie a emisiunii prezentate de Dragoş Pătraru a fost difuzată o parodie muzicală în care prim-ministrul României este ironizat, titlul fiind o trimitere la faimoasa reacţie a premierului când s-a întâlnit cu omologul său Benjamin Netanyahu. 

Clipul prezintă imagini şi gafe celebre marca Viorica Dăncilă, printre care „putem spune pe scurt că reducem democraţia“, „orice om îi este frică de dosare“, „decât să vorbesc liber şi să spun prostii, mai bine să am o hârtiuţă în faţă şi să spun lucruri corecte“. 

În parodia muzicală „Asehehe!“ există referinţe şi la poziţionarea UE şi a preşedintelui Klaus Iohannis faţă de schimbările pe care Guvernul doreşte să le facă în Justiţie, dar şi la „românii fraieri care îi votează“. 

Înaintea ca Starea Naţiei să lanseze parodia, în mediul online a circulat şi o memă făcută de Deiu Stanciu. 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite