„De unde ştii tu limba asta?“, hit marca Starea Naţiei în care ministrul Educaţiei este ironizat: „Liviule, crede-mă, tu doar când taci vorbeşti corect“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa emisiunii „Starea Naţiei“, difuzată de TVR 1, a lansat o nouă parodie muzicală, iar de această dată este vizat ministrul Educaţiei Liviu Pop, al cărui mandat în Guvernul Tudose este marcat de o sumedenie de gafe.

În ediţia de marţi a emisiunii prezentate de Dragoş Pătraru a fost difuzată o parodie muzicală usturătoare la adresa lui Liviu Pop care şi-a adăugat în portofoliul de ministru al Educaţiei o gamă largă de „perle“.

De la cea care i-a adus titulatura de „ministrul genunche“ până la memorabilele „greşelile se pot corecta, dar erorile nu“ şi „cer anticipat scuze pentru greşelile pe care le-am făcut“, dar şi performanţa ca într-o şedinţă de Guvern să facă trei greşeli gramaticale în decurs de doar nouă secunde.

În parodia „De unde ştii tu limba asta“, după piesa lui Smiley „De unde vii la ora asta?“, echipa „Starea Naţiei“ a ironizat gafele făcute de ministrul Educaţiei, catalogându-l drept „agramat“ şi „încuiat“ şi precizând că „doar atunci când tace vorbeşte corect.“

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite