„Splash“ lansează 40 de vedete la apă: Roxana Ciuhulescu, Andreea Antonescu şi Cezar Ouatu, printre protagonişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roxana Ciuhulescu se numără printre cele 40 de celebrităţi care vor participa la „Splash! Vedete la apă“ FOTO Antena 1
Roxana Ciuhulescu se numără printre cele 40 de celebrităţi care vor participa la „Splash! Vedete la apă“ FOTO Antena 1

Al treilea sezon al show-ului „Splash! Vedete la apă“, care va debuta la Antena 1 în a doua jumătate a lunii iulie, va aduna 40 de vedete din muzică, teatru, sport şi televiziune, printre care Roxana Ciuhulescu, Cezar Ouatu şi Andreea Antonescu.

În cel mai îndrăzneţ show al verii, „Splash! Vedete la apă“, 40 de celebrităţi îşi vor demonstra talentul în ceea ce priveşte săriturile în apă, vor încerca să-şi testeze limitele şi să-şi învingă temerile.

Cele 40 de vedete ale noului sezon „Splash!“ au fost antrenate, timp de cinci săptămâni, la bazinul din cadrul complexului „Lia Manoliu“, de patru campioni naţionali şi internaţionali ai săriturilor în apă: Claudia Tiu, Clara Gherase, Adrian Cherciu şi Bogdan „Bobo“ Ioniţă.

splash
splash

Show-ul „Splash! Vedete la apă“ va fi prezentat de Alina Puşcaş, Diana Munteanu şi Pepe, iar juriul emisiunii este format din Ozana Barabancea, Cosmin Seleşi şi campionul la sărituri în apă Cătălin Preda. 

splash vedete la apa
splash vedete la apa

Cosmin Seleşi, Ozana Barabancea şi Cătălin Preda vor juriza concurenţii de la „Splash! Vedete la apă“ FOTO Antena 1 

splash
splash

Alina Puşcaş, Pepe şi Diana Munteanu vor prezenta noul sezon al show-ului „Splash! Vedete la apă“ FOTO Antena 1

Printre cei 40 de concurenţi ai emisiunii „Splash! Vedete la apă“ se numără vedeta de televiziune Roxana Ciuhulescu, cântăreaţa Andreea Antonescu, semifinalista „X Factor“ Nicoleta Nucă, precum şi prezentatoarea rubricii Meteo din cadrul matinalului „Neatza cu Răzvan şi Danu“, Flavia Mihăşan. 

„Splash! Vedete la apă“: Roxana Ciuhulescu

splash! vedete la apa
splash! vedete la apa

Roxana Ciuhulescu FOTO Mihai Stetcu/ Antena 1

„Este o nouă provocare pentru mine participarea la «Splash! Vedete la apă». Îmi place ideea de nebunie, pentru că e o nebunie să sari de la platformă. Experienţa este, pentru mine, una trăsnet. Mă bucur foarte mult că am reîntâlnit aici oameni alături de care am lucrat şi că am cunoscut oameni noi, minunaţi. Şi mă mai bucur că am revenit în familia Antenei 1. Şi ca un amănunt… am crezut că voi fi cea mai înaltă concurentă (Roxana are o înălţime de 1,92 m – n.red.), însă am fost detronată de Micuţu (Cristian Anheliuc, luptător MMA, arte marţiale mixte – n.red.), care are 2,10 m înălţime.“

„Splash! Vedete la apă“: Andreea Antonescu

Andreea Antonescu FOTO Mihai Stetcu/Antena 1

splash vedete la apa
splash vedete la apa

„Îmi place enorm acest show, jur! Este cel mai tare proiect de televiziune la care am participat până acum“, a declarat fosta componentă a trupei Andre. Andreea Antonescu şi-a dorit să înveţe să execute sărituri în apă de la platformele de 3, 5, 7 şi 10 metri, chiar dacă nu ştie să înoate. Crede că, în acest sens, o va ajuta faptul că este foarte ambiţioasă. 

„Splash! Vedete la apă“: Nicoleta Nucă

Nicoleta Nucă FOTO Adrian Manolache/Antena 1

splash! vedete la apa
splash! vedete la apa

„Am acceptat să vin la «Splash!» din dorinţa de a-mi învinge teama de sărituri. Este o experienţă interesantă şi nouă pentru mine, de care mă bucur din plin. De asemenea, acest proiect mi-a oferit şansa să mă împrietenesc cu oameni extraordinari. Nu cunoşteam pe nimeni când am venit la «Splash!», acum am aici prieteni minunaţi“, a declarat fosta concurentă de la „X Factor“.

„Splash! Vedete la apă“: Flavia Mihăşan

splash vedete la apa
splash vedete la apa

Flavia Mihăşan FOTO Antena 1

„Fiind o fire sportivă, am acceptat cu plăcere să particip la «Splash!». Îmi plac foarte mult provocările, iar «Splash!» a reprezentat una dintre cele mai mari provocări ale acestei veri. Mai mult decât atât, mi-am făcut aici prieteni noi alături de care m-am simţit foarte bine“, a declarat Flavia. Frumoasa balerină spune că îi place foarte mult apa şi că a învăţat să înoate pe când era micuţă, de la tatăl ei, la mare. Merge la bazin când are ocazia şi nu a mai sărit în mod profesionist, dar nu se sperie de asta. Îi place să creadă că nu îi e frică de înălţime, pentru că a sărit cu paraşuta. Vrea să ia concursul în serios şi să înveţe să execute corect cât mai multe sărituri în apă. 

Lidia Buble, CRBL, Liviu Vârciu, Şerban Copoţ, Cezar Ouatu, Daniel Iordăchioae, Andrei Ştefănescu şi Kamara de la Alb Negru participă şi ei la cel de-al treilea sezon al show-ului „Splash! Vedete la apă“. 

„Splash! Vedete la apă“: Şerban Copoţ

splash vedete la apa
splash vedete la apa

Şerban Copoţ FOTO Adrian Manolache/ Antena 1

Serban Copoţ, de la Animal X, şi-a dorit să vină la emisiune ca să înveţe să facă salturi în apă profesionale. Îi este totuşi teamă de lovituri, însă nu vrea să se facă de râs. „Mi-e frică, dar ce să fac, am venit să stau ca găina pe margine?“, a spus Şerban. 

„Splash! Vedete la apă“: CRBL

CRBL FOTO Adrian Manolache/ Antena 1

La rândul său, CRBL a acceptat să vină pentru a doua oară la „Splash! Vedete la apă“ pentru a-şi învinge teama de a sări de la zece metri, dar şi pentru a încerca să facă săritura cu dublu salt înapoi pe care nu a reuşit-o în primul sezon al show-ului. 

„Splash! Vedete la apă“: Cezar Ouatu

Cezar Ouatu FOTO Mihai Stetcu/ Antena 1

splash vedete la apa
splash vedete la apa

Cezar Ouatu mărturiseşte că are o mare teamă de înălţime, însă îşi doreşte să îşi învingă această temere şi să facă o figură frumoasă în emisiune. De asemenea, Daniel Iordăchioae spune că are o frică teribilă de înălţime, însă ştie foarte bine nu doar să înoate, ci şi cum să se arunce în apă.

„Splash! Vedete la apă“: Liviu Vârciu

splash vedete la apa
splash vedete la apa

Liviu Vârciu FOTO Antena 1

Un bun înotător este şi Liviu Vârciu. A învăţat în copilărie acasă, la Constanţa, însă, şi el, se teme de înălţime.

„Splash! Vedete la apă“: Andrei Ştefănescu

Andrei Ştefănescu FOTO Antena 1

Pe Andrei Ştefănescu nu-l sperie nici înălţimea platformelor, şi nici adâncimea de şase metri a bazinului în care va urma să sară. Curajos se arată şi colegul său, Kamara, de la Alb Negru, care mărturiseşte că nu mai are nici o temere legată de apă. 

„Splash! Vedete la apă“: Lidia Buble

splash vedete la apa
splash vedete la apa

Lidia Buble FOTO Antena 1

Lidiei Buble îi place de asemenea apa, însă nu poate sări decât ţinându-şi mâna la nas. Dacă va reuşi ea să treacă peste această obişnuinţă, telespectatorii vor afla în curând, la Antena 1. 

Rona Hartner, Tania Popa, Analia Selis şi Paula Chirilă vor încerca să-şi depăşească limitele şi să-şi învingă temerile, în această vară, la „Splash! Vedete la apă“.

„Splash! Vedete la apă“: Tania Popa

image

„Este cea mai tare experienţă a mea de până acum. N-am crezut că săriturile în apă sunt atât de grele“, a declarat actriţa Tania Popa.  

„Splash! Vedete la apă“: Rona Hartner

image

Rona Hartner 

La rândul ei, Rona Hartner mărturiseşte că ştie să înoate foarte bine, însă îi este teamă de înălţime. „Îmi e frică să sar şi de la un metru, sincer! Nu ştiu cum să îmi depăşesc frica asta! După ce am semnat contractul pentru «Splash!», nu am dormit două nopţi! Mă gândeam: ce m-a apucat pe mine să fac, la 42 de ani?“, povesteşte Rona.

„Splash! Vedete la apă“: Paula Chirilă

Paula Chirilă

splash vedete la apa
splash vedete la apa

Frică de înălţime îi este şi Paulei Chirilă. De aceea, actriţa se teme să sară şi de la marginea bazinului. Fiori o trec şi atunci când se gândeşte la adâncimea de şase metri pe care o are bazinul în care urmează să sară. Îşi doreşte însă să facă o figură frumoasă în show.

„Splash! Vedete la apă“: Analia Selis

Analia Selis

image

Analia Selis spune că a venit la „Splash!“ din ambiţie: „Trec printr-o perioadă în care încerc să-mi depăşesc limitele. La «Splash!» nu am crezut că pot sări de la înălţimi atât de mari. Este o experienţă foarte faină pentru mine“, ne-a declarat interpreta originară din Argentina.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite