Soţia lui Răzavan Fodor, înlocuitoarea lui Mircea Solcanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Irina Fodor, soţia lui Răzvan Fodor, este noua colegă a lui Cabral la emisiunea „Poveştiri de noapte“. Cei doi vor prezenta împreună jurnalul monden de la postul Acasă, din 24 martie, de luni până joi, de la 22.30.

După demisia lui Mircea Solcanu, la postul Acasă a urmat o perioadă de castinguri, iar Irina Fodor a fost aleasă noua parteneră a lui Cabral. Aceasta făcea deja parte din echipa Poveştirilor, unde lucra ca reporter.

Au fost câteva săptămâni de castinguri, după care a urmat o perioadă în care echipa a deliberat. Am ales pe cineva care deja face parte din gaşca de la Poveştiri, deja stie pulsul, este implicată în producţie. Irina este unul dintre reporterii noştri de bază, toată lumea a căzut de acord că merită o şansă şi că se potriveşte perfect. În afară de a fi o femeie frumoasă este şi foarte simpatică, energică şi muncitoare. Sunt convins că este fix ceea ce aveam noi nevoie“, a declarat Cabral.

Irina Fodor a terminat Facultatea de Jurnalism, iar din 2012 s-a alăturat echipei de la Poveştiri: „O să ies în continuare pe teren, e un exerciţiu care te ajută să ţii pasul, să fii la curent cu schimbările din acest domeniu’, a spus Irina Fodor.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite