Sore şi Dima, prieteni în „Pariu cu viaţa“ şi LaLa Band, rivali pe scena de la „Dansez pentru tine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dima (colţul din stânga) şi Sore (colţul din dreapta) îşi vor pune în valoare abilităţile de dansatori, la un nivel profesionist, din 18 octombrie
Dima (colţul din stânga) şi Sore (colţul din dreapta) îşi vor pune în valoare abilităţile de dansatori, la un nivel profesionist, din 18 octombrie

Cei doi cântăreţi numiţi idoli ai adolescenţilor datorită pieselor interpretate în trupa LaLa Band şi a rolurilor din „Pariu cu viaţa“ revin în faţa telespectatorilor de la Pro TV din 18 octombrie, în al 14-lea sezon de la „Dansez pentru tine“.

„Am dansat toată viaţa, iar de când cu serialul «Pariu cu viaţa», dansul a devenit un obicei zilnic“, spune Sore. „Sunt o fire competitivă, funcţionez bine sub stres şi îmi place să îmi testez limitele. Am visat dintotdeauna să particip la «Dansez pentru tine», pentru că am crescut, practic, cu acest show“, şi-a explicat ea predilecţia pentru emisiunea-concurs. 

Tânăra care cântă cu Mihai Ristea este prietenă cu Giulia Anghelescu, câştigătoarea din al şaselea sezon, unde s-a remarcat cu Andrei Ştefan.

sore lala band

Şi colegul ei, Dima, este la fel de fericit că are şansa să „lupte“ pentru cineva în paşi de dans. „Îmi doream enorm să ajung la «Dansez pentru tine». Am acest vis de acum trei ani, când am intrat în proiectul «Pariu cu viaţa». Mă întrebam cum e să ajuţi pe cineva, să îl faci fericit. Cu ajutorul lui Dumnezeu, trebuie să câştigăm. Să ajuţi pe cineva este un lucru foarte frumos şi mereu când am posibilitatea să ajut, fac asta“, şi-a propus tânărul. El este foarte atent la tot ceea ce îi spune coregraful şi aşteaptă cu nerăbdare viitoarele repetiţii.

dima lala band

În acest sezon de la „Dansez pentru tine“ regulile se înăspresc şi participanţii amatori vor fi înlocuiţi cu cei profesionişti.

Pentru prima ediţie, coregraful fiecărei perechi va fi stabilit prin tragere la sorţi. La finalul emisiunii, echipa care se va situa pe primul loc îşi va putea păstra componenţa şi va alege un stil de dans cu care să impresioneze publicul săptămâna următoare. Restul echipelor ar putea fi puse în situaţia de a avea un alt coregraf, în funcţie de decizia juriului.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite