Sora Claudiei Pavel intră în Ferma după scandalul dintre cântăreaţă şi Brigitte Sfăt. Cum reacţionează concurenţii FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paula Pavel FOTO Pro TV
Paula Pavel FOTO Pro TV

Paula Pavel (38 de ani), sora cântăreţei Claudia Pavel (34 de ani), alias Cream, care a fost eliminată acum o lună, intră diseară, 2 aprilie, în show-ul difuzat de Pro TV, „Ferma“ şi readuce la viaţă subiecte neplăcute, precum certuri mai vechi ce o vizează şi pe Brigitte Năstase (42 de ani).

În ediţia din 2 aprilie a emisiunii „Ferma“, sora Claudiei Pavel, Paula, îi va lua prin surprindere pe concurenţi când va ajunge la Văliug, în judeţul Caraş Severin, acolo unde au loc filmările show-ului de la Pro TV.

Paula Pavel, cunoscută pentru reacţia dură pe care a avut-o la adresa fostei soţii a tenismenului Ilie Năstase în urma conflictului pe care Cream l-a avut cu aceasta, intră în „Fermă“ cu gândul de a-şi răzbuna sora în scandalul cu Brigitte, dar şi pentru a câştiga premiul de 50.000 de euro, potrivit Click!

Ea va readuce la viaţă subiecte neplăcute din fermă, certurile mai vechi şi rămase fără concluzii dintre Cream şi Brigitte Sfăt, iar concurenţii vor reacţiona referitor la venirea ei. 

„Cred că a venit să se răzbune. Brigitte se simte cu musca pe căciulă şi încercă să îi intre pe sub piele, dar nu cred că pune botul Paula“, spune Ioana Filimon. 

Diana Belbiţă, care este prietenă cu Claudia Pavel, comentează şi ea: „Mă bucur că este aici, acum nu ştiu dacă se bucură toata lumea. Ştim cu toţii vorba aia: cine sapă groapa altuia, cade singur în ea. Oare i-a venit momentul lui Brigitte să alunece singură în ea?“. 

image

Ioana Filimon, Geanina Ilieş, Paula Pavel (foto dreapta) FOTO Pro TV

Paula Pavel este make up artist şi lucrează cu nume mari din showbiz-ul românesc. Aceasta s-a remarcat în mediul online cu reacţia ei după ce Brigitte Năstase a acuzat-o pe sora sa, Claudia, că a avut o relaţie cu fostul ei soţ, Octavian Sfăt (decedat în 2002 – n.r.), pe vremea când avea doar 15 ani şi făcea parte din trupa Candy. 

image

Paula Pavel FOTO Pro TV

De asemenea, Paula a fost deranjată şi când Brigitte Sfăt a spus: „A venit la concursul ăsta să se combine cu alţi bărbaţi? Ştiam că nu mă suportă... asta de când s-a culcat cu primul meu soţ. Normal eu ar trebui să fiu supărată pe ea“. Atunci, sora cântăreţei Cream le-a mărturisit apropiaţilor că s-a sfătuit cu aceasta şi au decis să o dea în judecată pe Brigitte şi să-i ceară daune morale. 

Brigitte va fi din nou în centrul atenţiei, nu-şi mai găseşte locul, iar colegii ei îşi doresc ca ea să părăsească ferma. Ea a reuşit să îşi atragă antipatii, chiar şi de la oamenii cu care până nu demult s-a înţeles perfect. 

Pe zi ce trece, concurenta nu îi mai are deloc la inimă pe Moroşanu şi pe Ioana, dar nici nu ştie în ce tabară să lupte pentru marele premiul de 50.000 de euro. Deşi e evident că pe Florin Pastramă l-a câştigat de partea ei, ceilalţi bandiţi sunt vigilenţi în ceea ce o priveşte. 

Imagine indisponibilă

Florin Pastramă şi Brigitte Sfăt FOTO Pro TV

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite