Show pe dezbrăcate de la prima întâlnire: formatul în care bărbaţi şi femei îşi caută perechea într-un mod ciudat

0
0

Postul de televiziune american TLC lansează un reality show inedit în care un bărbat şi o femeie se întâlnesc pentru prima dată şi sunt nevoiţi să se dezbrace unul pe celălalt atât de haine, cât şi de secrete.

După ce rămân doar în lenjeria intimă, cei doi participanţi trebuie să se aşeze într-un pat împreună, iar timp de o jumătate de oră să răspundă unor întrebări intime care apar pe un ecran. Totodată, cei doi sunt puşi să se privească în ochi, să împărtăşească din fostele experienţe amoroase şi să execute poziţii de yoga. 

Printre primii curajoşi care vor deschide show-ul de vineri, intitulat sugestiv „Undressed“, se află şi Jackie Murray, o fostă poliţistă, în vârstă de 62 de ani, care a acceptat să intre în pat cu Fred (52 de ani). Cei doi s-au înţeles atât de bine, încât s-au întâlnit şi în afara emisiunii, însă în cele din urmă au decis că nu se potrivesc. 

Deşi este plin de momente uşor penibile, doamna Murray a avut doar cuvinte de laudă la adresa proiectului de televiziune. „Cred că este unul dintre cele mai bune lucruri care se puteau întâmpla. Iniţial eşti cuprins de teamă şi îngrijorare, dar este o modalitate bună de a întâlni pe cineva sincer. Am încercat aplicaţiile Plenty of Fish şi Tinder, însă sunt mult prea multe fotografii cu părţile intime ale bărbaţilor încât nu am suportat. Le-am găsit plictisitoare şi mi-am dat seama că nu mi se potrivesc“, a declarat Murray, citată de „Daily Mail“.

image

Jackie Murray şi Fred se numără printre concurenţii primei ediţii FOTO Discovery Communications/ Daily Mail

   

Psihologul emisiunii Jo Hemmings susţine că scopul producţie este de a-i ajută pe oameni să-şi dea jos măştile false pe care şi le pun la întâlniri. Mai mult, expertul a subliniat că în spatele conceptului stă ştiinţa, programul propunându-şi să testeze teoria potrivit căreia vulnerabilitatea reciprocă favorizează apropierea.

Un alt cuplu, format din Lauren şi Sam (foto deschidere), ambii în vârstă de 23 de ani, a fost încântat de această experienţă nouă, concretizată într-o îmbrăţişare.

Mai multe - TV

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite