„Serviciul Român de Comedie“ va fi difuzat la Digi24 sub o altă denumire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emisiunea „Serviciul Român de Comedie“ urmează să fie difuzată sub o altă denumite la postul de ştiri Digi24, după ce, anul trecut, show-ul a fost scos din grila Antenei 1, post generalist. Show-ul se va numi „SuperJurnal“ şi îi va incude pe majoritatea membrilor echipei, în frunte cu Toni Grecu.

Echipa condusă de Toni Grecu va avea un program la canalul de ştiri Digi24 care urmează să fie difuzat în weekend. Emisiunea se va numi „SuperJurnal“ şi îi va incude pe majoritatea membrilor echipei: Toni Grecu, Jojo, Cătălin Neamţu, Claudiu Maier, Dragoş Muşat, Ducu Hâncu. Contractul dintre RCS RDS şi „Serviciul Român de Comedie“ a fost deja semnat, potrivit informaţiilor furnizate de paginademedia.ro.

Ultimul post de televiziune cu care „Serviciul Român de Comedie“ a avut contract a fost Antena 1. În noiembrie 2014, canalul generalist a oprit difuzarea show-ul, în plin sezon, la ediţia cu numărul şapte. Toni Grecu s-a declarat surprins de decizia trustului Intact, dar a mărturisit că totul face parte din „piaţa învolburată“ a concurenţei dintre televiziuni. „Decizia mi s-a părut cam brutală şi surprinzătoare. Totul face parte dintr-un context larg. E un război al televiziunilor, e o piaţă învolburată, se încearcă reducerea costurilor“, a declarat la acel moment Toni Grecu pentru „Adevărul“, ţinând să precizeze că mai are în plan şi alte proiecte şi că decizia Antenei 1 nu a fost dictată de conjunctura alegerilor prezidenţiale 2014.

„Motivul este legat de performanţele ultimelor ediţii. Măsura luată este bruscă, neaşteptată şi din raţiuni economice, respectiv restrângerea cheltuielilor staţiei. Este motivul pe care ni l-au spus. Din punct de vedere tehnic, întreruperea contractului s-a făcut prin acordul părţilor“, a mai detaliat Toni Grecu.

„Serviciul Român de Comedie“ este un proiect dezvoltat de o parte din membrii fostului grup „Divertis“, coordonaţi de Toni Grecu, după ce câţiva componenţi ai trupei au fondat un alt proiect, „Distractis“. În formula completă, Divertis a realizat emisiuni timp de şapte ani la Antena 1, între 2001 şi 2008. Ulterior, grupul a trecut la Pro TV. În urmă cu aproximativ trei ani ani s-a produs scindarea: o parte au rămas la Pro TV şi au dezvoltat proiectul Serviciul Român de Comedie (în care au fost atraşi şi actori noi), cealaltă parte a lansat Distractis la TVR. În primăvara anului trecut, Serviciul Român de Comedie a revenit la Antena 1, unde a făcut emisiuni timp de un sezon şi jumătate, mai arată aceeaşi sursă citată.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite