Semifinala Superstar. Cine sunt cele 3 concurente care s-au calificat în live-uri, cu mari emoţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto ProTV
Foto ProTV

Emoţii, voci incredibile şi o atmosferă de concert mare. Aşa a a arătat prima semifinală Superstar România, filmată la Arenele Romane, din Bucureşti. Din cei 8 concurenţi care au urcat pe scenă, doar trei norocoşi au mers mai departe, către live-uri.

Opt concurenţi au păşit, pentru prima dată în cariera lor, pe una dintre cele mai mari scene de la Arenele Romane şi au interpretat câte două piese în faţa publicului şi a juraţilor. Încurajaţi de prezentatoarea Theo Rose şi jurizaţi de Smiley, Raluka, Carla’s Dreams şi Marius Moga, concurenţii au dat tot ce au avut mai bun pentru a prinde un loc în live-uri şi pentru a fi mai aproape de premiul uriaş de un milion de lei.


 

image

Victoria Peşterean şi Ana Stănciulescu s-au calificat direct în etapa următoare, iar cea care a fost pe muchie de cuţit, dar a profitat de încrederea lui Smiley şi a primit wild card-ul de la el, a fost Maria Ojică. ”Cred foarte mult în vocea Mariei. E unică în concurs”, a spus juratul înainte de a-i oferi şansa de a ajunge la votul publicului.

Citeşte articolul integral pe Click.ro

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite