Se lansează prima televiziune 4K din România. Când începe emisia

0
0

Sâmbătă, Digi 4K, prima televiziune din România care emite Ultra HD, va intra în etapa de teste. Pentru început, abonaţii Digi TV se vor putea bucura, la calitate 4K, de meciuri de fotbal, transmisiuni din motorsport şi documentare.

Digi 4K va debuta cu o serie de transmisiuni sportive ale celor mai importante competiţii europene şi internaţionale din fotbal şi din Formula 1, conform unui comunicat de presă emis cu această ocazie.

Duminică, 25 noiembrie, de la ora 15:00, iubitorii motorsportului vor putea urmări transmisiunea live a Marelui Premiu al Emiratelor Arabe Unite (EAU), desfăşurat la Abu Dhabi, pe circuitul Yas Marina (în direct şi pe Digi Sport 2). Telespectatorii vor asista la singura cursă din calendar care se desfăşoară la crepuscul, bucurându-se de calitatea imaginii Ultra HD şi de spectacolul cailor-putere dezlănţuiţi pe una dintre cele mai moderne şi mai strălucitoare piste din Marele Circ.

Într-o primă etapă, postul va fi disponibil pentru abonaţii din marile oraşe şi, treptat, difuzarea se va extinde la toată reţeaua de abonaţi la servicii de televiziune digitală. Va fi disponibil doar în grila Digi TV (cablu digital), gratuit, pentru perioada de testare, iar identificarea canalului se va realiza doar prin rescanare. Pentru a viziona corect şi la calitatea 4K programele televiziunii, abonaţii trebuie să deţină un televizor cu rezoluţie Ultra HD.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite