Şcoala de Televiziune „Tudor Vornicu“, în parteneriat cu Constantin Academy pentru cel mai mare proiect educaţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şcoala de Televiziune „Tudor Vornicu“ are un parteneriat cu şcoala privată Constantin Academy, prin care îşi întăreşte poziţia de lider de piaţă.

Într-o lume în care creativitatea şi inventivitatea sunt importante  pentru pregătirea profesională, Şcoala de Televiziune „Tudor Vornicu“  lansează cel mai mare proiect educaţional, care acoperă patru mari domenii de interes: televiziune, digital media, Junior TV, public speaking şi comunicare. De asemenea, va deveni prima şcoală în domeniul media cu module de predare în limbile română şi engleză. 

Cursurile STV oferă o educaţie continuă şi completă, scopul primordial fiind acela de a oferi dezvoltarea abilităţilor cursanţilor pe termen lung. Susţinem cursanţii creativi, dornici de perfecţionare şi afirmare încă de la prima întâlnire.

Cursurile personalizate, adaptate în funcţie de nevoile pieţei şi tehnologiei de moment, vor fi susţinute de profesori şi jurnalişti de top din universităţi de profil şi mass media, determinaţi să împărtăşească mai departe cunoştinţele lor.

Punem foarte mult accent pe pregătirea practică de lungă durată, susţinută în companii de profil (televiziune, radio, presa scrisă şi online), precum şi pe realizarea de proiecte individuale şi în echipă, care să le faciliteze integrarea rapidă în mediul firmelor angajatoare.

Programa şcolară se adresează:

-Adolescenţilor, care vor să urmeze o carieră în domeniul mass media.

-Persoanelor, de orice vârstă, care vor să obţină o a doua specializare într-un domeniu conex.

-Copiilor cu vârste cuprinse între 7 - 14 ani, dornici/curioşi/interesaţi să participe la cursuri creative, stimulative, interactive şi de perfecţionare în domeniul televiziunii. 

Durata cursurilor diferă în funcţie de specializări:

-Televiziune : reporter/redactor prezentator TV, editor imagine, cameraman/operator imagine, make-up - 9 luni

-Public Speaking şi Comunicare - 4-6 săptămâni

-Digital Media - 6 săptămâni

-Cursuri de televiziune Juniori - 6 luni, cu posibilitate de prelungire

-Ateliere/cluburi pentru Juniori - 1 zi

Şcoala de Televiziune „Tudor Vornicu“ este o instituţie de învăţământ acreditată de Ministerul Educaţiei Nationale si Cercetării Ştiintifice şi Ministerul Muncii prin Autoritatea Naţională pentru Calificări. Certificatele de absolvire/diplomele eliberate, în urma examenului de absolvire, sunt recunoscute atât în România, cât şi la nivel european.

Şcoala de Televiziune „Tudor Vornicu“ a pregatit sute de cursanţi, de-a lungul anilor, mulţi dintre ei devenind în timp embleme ale televiziunilor generaliste şi de stiri.

Din anul 2014, scoala  face parte din trustul de presă Adevărul Holding - Prima TV. Mai multe informaţii se găsesc pe site-ul STV: www.scoala.tv

Constantin Academy este o şcoală privată, înfiinţată la începutul anului 2016, din dorinţa de a veni în sprijinul celor care îşi doresc să urmeze o carieră în televiziune, a tinerilor pasionaţi de actorie, a celor care vor să se dezvolte pe plan personal, dar şi a persoanelor care doresc să-şi dezvolte abilităţile de comunicare. La baza metodei de predare „Constantin Academy“ stau luni întregi de studiu şi experienţa trainerilor. Metoda de predare, originală la toate specializările, îi face pe cursanţi să acumuleze cât mai repede informaţiile şi să răspundă imediat la exerciţiile practice. Activitatea academiei poate fi urmarită şi online pe www.constantin.academy

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite