Schwarzenegger i-a luat locul lui Trump la cârma emisiunii „Ucenicul“: „Vreau ca audienţa mea să fie mai mare decât a lui“. Cu ce frază elimină concurenţii VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul american Arnold Schwarzenegger (69 de ani) a prezentat primul episod din noul sezon al show-ului „Apprentice“, luându-i astfel oficial locul preşedintelui-ales al SUA Donald Trump la cârma emisiunii difuzată de postul NBC. Totodată, starul a dezvăluit sintagma pe care o va folosi pentru a elimina concurenţii.

Fost guvernator al statului California, Arnold Schwarzenegger a debutat pe 2 ianuarie ca gazdă a show-ului de televiziune „The New Celebrity Apprentice“, înlocuindu-l astfel pe Donald Trump. 

Actorul a folosit replici din filmele sale celebre „Predator“ şi „Terminator 2“, precum „Get to the chopper!“ şi „Hasta la vista, baby!“, însă toţi concurenţii care au părăsit emisiunea au fost respinşi cu replica din „Terminator“: „Eşti terminat!/ You're terminated!“, notează publicaţia „Huffington Post“, citată de News.ro. Donald Trump folosea sintagma „Eşti concediat!/ You're fired!“

Faptul că Trump deţine rolul de producător executiv al emisiunii – ceea ce presupune anumite plăţi – a stârnit un val de reacţii în media, la începutul lunii decembrie, cu privire la posibile conflicte de interese. În replică, Schwarzenegger a precizat că nu se aşteaptă ca preşedintele-ales al Statelor Unite să aibă un rol activ în show. De asemenea, starul a subliniat că speră la un rating mai bun al emisiunii.

„Eu sunt noua gazdă. Sper să mă potrivesc cu ce a făcut el şi să continui acest program de succes... Aş vrea ca audienţa mea să fie ceva mai mare decât a lui“, a mai afirmat Schwarzenegger.

Schwarzenegger promite că va avea o abordare plină de umor la „The New Celebrity Apprentice“ şi a început prin a muta studioul emisiunii de la New York în California.

„Chiar dacă arăta foarte dramatic şi înspăimântător, biroul din New York era cam întunecat. Voiam să văd totul mai luminos. Sunt o persoană foarte jovială şi am un bun simţ al umorului“, a declarat Arnold Schwarzenegger reporterilor înainte de premieră. „Vreau să-mi arăt personalitatea. Trump a făcut o treabă bună jucându-şi personalitatea“, a mai spus el.

   

Între consultanţii noului show se numără miliardarul Warren Buffett, fostul CEO al Microsoft Steve Ballmer şi fostul supermodel Tyra Banks. Printre cei 16 concurenţi se află cântăreţul Boy George, fostul solist al trupei Motley Crue, Vince Neil, pugilista Laila Ali şi vedeta de televiziune Nicole „Snooki“ Polizzi.

Cei 11 ani petrecuţi de Donald Trump la „The Apprentice“ şi „Celebrity Apprentice“ l-au lansat de la poziţia de afacerist newyorkez la figură administrativă. Peste 20 de milioane de americani urmăreau cu regularitate show-ul în anii de început, iar audienţa au scăzut la aproximativ 6 milioane de telespectatori în 2015.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite