Schimbări în grila de toamnă Digi24. Postul declară „război“ fake news-urilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emisiunea lui Cosmin Prelipceanu va începe cu o oră mai târziu, de la 20.00
Emisiunea lui Cosmin Prelipceanu va începe cu o oră mai târziu, de la 20.00

Reprezentanţii Digi24 au anunţat grila de toamnă, care vine cu o serie de schimbări, în timp ce unele programe au fost complet eliminate. De asemenea, televiziunea a precizat că declară război fake-news-urilor.

Începând de luni, 7 octombrie, Digi24 trece la grila de toamnă, după cum a anunţat într-un comunicat de presă. În plus, postul RCS&RDS promite să lupte cu ştirile false: „Digi24 declară război fake-news-ului şi manipulărilor interesate. Jurnaliştii Digi24 şi analiştii independenţi vin să explice exact adevăratele faţete ale realităţii“. 

De asemenea, Digi24 anunţă că din această toamnă va construi „o relaţie mult mai directă şi mai productivă cu telespectatorii“, astfel imaginile şi informaţiile furnizate de oamenii simpli devin ştiri.  

Cele mai notabile schimbări sunt scoaterea din grilă a unor emisiuni precum „Sănătatea în bucate“, „Jurnal pentru copii“, „Ca-n filme“ şi „DigiCult“, dar şi mutarea de la ora 20.00 a emisiunii lui Cosmin Prelipceanu. 

Grila de toamnă a Digi24: 

Luni-vineri

6.00-9.00 – Digimatinal, cu Anca Dumitrescu şi Cătălin Petre. Vineri preia ştafeta Andrei Tomescu.

9.00-11.30 – Ştirile dimineţii, cu Oana Zamfir. Vinerea, Mihaela Brazdeş trece la pupitru.

12.00 – Ştirile amiezii, program informativ prezentat de Cătălin Nunu şi care va îngloba şi „Jurnalul Economic“, iar vineri rolul de prezentator va fi preluat de Andreea Braşovean. 

15.00-16.00 – „Studio politic“ cu Alina Manolache îşi dublează durata.

16.00-19.00 – Ştirile zilei, cu Teodora Tompea, de luni până joi, şi Roxana Lăzărescu, vineri

19.00-20.00 – „Business club“, în care Stelian Muscalu va traduce ştirile economice ale zilei pe înţelesul tuturor. 

20.00-23.00 – „Jurnalul de seară“ este constanta serilor de duminică până joi. Cosmin Prelipceanu şi echipa principalei emisiuni de dezbatere a grilei, alături de politologul Cristian Pîrvulescu şi gazetarul Cristian Tudor Popescu şi alţi invitaţi, vor dezbate subiecte politice.

23.00-1.00 – Ştirile serii vor fi aduse de Marius Pancu, de luni până joi, iar vineri de Ioana Ţigănilă. 

Vinerea, de la ora 11.30, la „Paşaport diplomatic“, Cristina Cileacu şi Balasz Barabas prezintă evenimentele zilei în politica externă. De la 20.00 la 22.00, Alina Manolache dezbate cele mai importante subiecte ale săptămânii cu personajele principale din ştirile politice de peste zi, la „24/7“.

Weekend

În weekend, Ştirile dimineţii sunt aduse de către Andrei Tomescu şi Mihaela Brazdeş, de la ora 7.00, urmate apoi de Ştirile amiezii, cu Andreea Braşovean, Ştirile zilei, cu Roxana Lăzărescu, şi Ştirile serii, cu Ioana Ţigănilă. 

Claudiu Pîndaru şi Florin Negruţiu vor fi „În faţa ta“ în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 14.00.

Emisiunea „La Volan“ cu Bogdan Mirică şi Tiberiu Troia va fi difuzată sâmbătă, de la 12.30. 

Duminica, la aceeaşi oră, Ligia Munteanu vorbeşte despre cele mai noi gadgeturi şi tehnologii, la „2.0“.  

„Cinematepeca“ va rămâne sâmbătă, de la ora 21.00. Izabela Pănescu revine cu „Tinereţe fără bătrâneţe“ în fiecare sâmbătă, de la 17.30.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite