Sandra Izbaşa şi Costin Deşliu vor realiza la TVR o serie de emisiuni despre Jocurile Olimpice de la Rio

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Multipla campioană olimpică Sandra Izbaşa şi jurnalistul TVR Costin Deşliu vor prezenta la Televiziunea Română, începând de astăzi, o emisiune de reportaje şi interviuri cu sportivii români din Brazilia.

Dubla campioană olimpică Sandra Izbaşa face echipă cu jurnalistul TVR Costin Deşliu pentru o emisiune premergătoare Jocurilor Olimpice Rio 2016. Astfel, în perioada 1-5 august, de la ora 21.10, în direct la TVR 1 şi TVR HD va fi difuzat programul „Olimpicii României“. Cu cinci zile înainte de deschiderea marelui spectacol sportiv al lumii, telespectatorii TVR pătrund direct în Satul Olimpic din Brazilia. Emisiunea „Olimpicii României“ va cuprinde reportaje în exclusivitate din Brazilia, imagini şi interviuri cu sportivii români în Satul Olimpic şi corespondenţe ale trimişilor speciali ai Televiziunii Române la Rio. 

„Emisiunea continuă proiectul pe care TVR l-a lansat pentru promovarea Jocurilor Olimpice. Şi anume, «Olimpicii României îţi prezintă Olimpicii României». După reportajele exclusive din jurnalele TVR Sport de la ora 19.45, prezentate de fosta dublă campioană olimpică Monica Roşu, din 1 august de la ora 21.10, la TVR 1, o altă multiplă campioană olimpică, Sandra Izbaşa, se alătură proiectului nostru“, declară Costin Deşliu, manager de proiect al TVR pentru ediţia din acest an a Jocurilor Olimpice şi moderator al celor patru ediţii „Olimpicii României“. 

La rândul său, gimnasta priveşte invitaţia echipei TVR drept o oportunitate de a rămâne alături de sportivii români în această competiţie mondială: „E un proiect pe care îl simt în acest moment aproape de inima mea. Am rămas aproape de sport şi va fi o experienţă extrem de interesantă să vorbesc despre «Olimpicii României».“

De altfel, Costin Deşliu şi Sandra Izbaşa nu sunt la prima colaborare în faţa camerelor de luat vederi. Cu cinci ani în urmă, Sandra îşi făcea debutul în televiziune, prezentând, alături de Costin, un jurnal de ştiri sportive.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite