VIDEO Pepe, la Adevărul Live: „Fetiţa mea este o comoară pe care n-aş schimba-o pe o sută de băieţei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pepe vorbeşte la Adevărul Live despre noile sale proiecte FOTO Adrian Pogîngeanu
Pepe vorbeşte la Adevărul Live despre noile sale proiecte FOTO Adrian Pogîngeanu

Pepe a fost prezent în studioul Adevărul Live, unde a vorbit despre noul show pe care îl prezintă la Antena 1 „Splash! Vedete la apă“, despre proiectele sale muzicale, dar şi despre viaţa de tătic. „Mi-am dorit băieţel foarte mult. Dar fetiţa mea este o comoară pe care n-aş schimba-o pe o sută de băieţei. Un copil e o binecuvântare“, a mărturisit cântăreţul.

În weekendul trecut, la Antena 1 a debutat emisiunea „Splash! Vedete la apă“, în care mai multe celebrităţi fac sărituri riscante de la trambulină. Ce lucruri amuzante s-au întâmplat la filmări aflaţi chiar de la Pepe, prezentatorul show-ului, care va povesti şi cum împacă televiziunea şi concertele, dar şi cât timp mai are pentru fiica sa, Maria. 

 

Vă prezentăm principalele declaraţii.

„Am filmat deja toate ediţiile emissiunii «Splash!Vedete la apă». Sunt 32 de vedete în total, voi aţi văzut doar opt dintre ele, în prima ediţie. E o emisiune extrem de riscantă. Dar nu s-au urcat ei din prima la trambulina de şapte metri sau la cea de zece metri şi-au început să sară. Au făcut antrenamente cu profesionişti, cu foşti sportivi. Dacă înveţi, lucrurile devin simple. Pe măsură ce ne apropiem de semifinale şi de finală, veţi vedea că avem parte de sărituri extrem de complicate, nu mai sunt simple, ca cele de la prima ediţie. Vedetele noastre au învăţat aceste lucruri într-un timp relativ scurt“.

„Mulţi au venit cu pieptul în faţă, dar s-au accidentat şi s-au retras. N-a fost deloc simplu. Au fost nevoiţi să părăsească această competiţie pentru că n-au avut încotro“.

„Noi, cei care n-am sărit, ne-am distrat foarte tare. Au fost faze haioase“.

„Fetele sunt mai sensibile, se accidentează mai uşor, dar, cu toate acestea, unele dintre ele au reuşit să facă sărituri complicate chiar de la platforma de zece metri. Unele fete mi s-au părut mai curajoase decât unii băieţi. În schimb, băieţii mi s-au părut mai sportivi, mai atleţi“.  

„Muzica se combină foarte bine cu partea de televiziune, de entertainment. Am multe concerte. Voi lansa un album la sfârşitul anului, iar la sfârşitul acestei veri vreau să filmez un videoclip. Sunt foarte multe piese de vară, iar eu nu cânt piese de-o vară, eu cânt piese pentru o viaţă. Am tot respectul pentru toată lumea, dar mi se pare mai important să-ţi cânte fanii în concert piese de acum zece ani“. 

„Proiectele TV în care am fost implicat s-au legat de partea muzicală, mai ales «Te cunosc de undeva», unde se cântă live. Eu am făcut performanţă muzicală pe genul pe care mi l-am ales şi care mă reprezintă, latino-pop. Dar am demonstrat în acest show că pot cânta orice gen de muzică, de asta am şi câştigat sezonul trei. Cât despre partea de actorie, eu ştiam că am umor, ştiam că-mi place să interpretez diverse personaje, dar nu credeam să aprecieze publicul aşa ceva. Trebuie să păstrezi o doză de umor, dar şi să iei lucrurile în serios. Nu e simplu să-ţi transformi vocea, atitudinea. Nici chiar atunci când te transformi într-un bărbat. Eu am studiat fiecare personaj, am citit. Măcar lucrurile de bază. Altfel nu are cum să-ţi iasă un personaj“.

„Am timp pentru familie. Chiar dacă stau câteva ore, îmi încarc bateriile când sunt alături de soţia mea şi-mi iau copilul în braţe. Dacă prind o oră la cafea, în casă, şi-mi zâmbeşte cea mică, sunt foarte fericit. Sunt implicat în multe proiecte, dar nu mă vait, îmi place ceea ce fac“.

„Am intrat în studio, am patru piese finalizate şi alte trei în lucru. Apoi voi filma un videoclip, să vedem unde va fi difuzat, melodiile dacă mai intră pe radio. Din păcate, acum se difuzează un singur gen muzical, dar nu putem cânta toţi acelaşi gen muzical. În momentul în care te duci cu o piesă bună - şi ştii că e bună pentru că e cântată de mii de oameni la spectacole, deşi au auzit-o doar pe internet - ţi se spune: Nu difuzez eu primul. M-aş bucura să mi se ceară şi mită, numai să mă difuzeze (râde). Ar fi o soluţie să se plătească. Iar dacă ar fi legal, ar fi şi mai bine. Dar nu ştiu pe ce criterii se alege muzica difuzată pe posturile muzicale“. 

„Eu nu mă dau după cum bate vântul. Astăzi se poartă house sau reggaeton, fac şi eu o piesă houe sau reggaeton. Eu cânt aceeaşi muzică. Nu mă pot transforma, nu pot să cânt cum cântă altcineva. Fac transformări doar la «Te cunosc de undeva» (râde). E bine să vii cu ceva nou, dar nu să faci o schimbare totală. Cum ar fi să vin mâine ras în cap, să am mai mult coregrafie decât muzică şi să cânt rap? Eu am cântat toată viaţa cu instrumentişti, numai live... Nu putem cânta toţi la fel“.

„Eu şi Măruţă (naşul artistului – n.r.) ne ştim de-o viaţă. El prezenta la TVR, eu eram invitat permanent (râde). Ne-am apropiat în perioada divorţului meu. Experienţa am acumulat-o împreună, în scandalul respectiv. Am ce învăţa şi de la Andra. Chiar acum două-trei săptămâni am stat de vorbă cu ea despre un duet. Dar am un program foarte încărcat, abia îmi pot pune în practică proiectele mele, iar programul ei e şi mai încărcat. Suntem în trusturi concurente, iar din punct de vedere muzical n-ar trebui să fie restricţii. Când eşti artist eşti al tuturor. Eu când am semnat un contract pentru un proiect de televiziune am încercat să nu-mi îngrădesc partea muzicală, să-mi păstrez dreptul de a merge să cânt oriunde“.

Pepe la Adevărul Live despre viaţa de tătic şi emisiunea în care bagă vedetele la apă

„Eu sunt pregătit pentru orice, mai ales pentru copilul meu. Orice părinte îşi doreşte ca fiul sau fiica lui să înveţe din greşelile altora. Dar n-ai cum, fiecare trebuie să treacă prin etapele vieţii şi să înveşe singur. Dar e bine să-i deschizi mintea unui copil, să-i explici. Dialogul, comunicarea sunt foarte importante“.

„Sunt neschimbat. Nu cred că vechiul Pepe a dispărut. Poate am mai multă grijă acum. Să vă dau un exemplue: conduceam, eram extrem de obosit şi mi s-a făcut somn. Nici n-am stat pe gânduri: am tras pe dreapta şi am dormit. Cred că e normal să fii mai responsabil când ai un copil. Dar vechiul Pepe n-a dispărut“. 

„Găştile din showbiz se schimbă în timp. Dar talentul şi ambiţia nu ţi le poate lua nimeni“.

„Mi-am dorit băieţel foarte mult. Dar fetiţa mea este o comoară pe care n-aş schimba-o pe o sută de băieţei. Un copil e o binecuvântare“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite