Roxana Vancea face deliciul englezilor cu o gafă prin care şi-a arătat sânii: „Nu credem că oamenii vor să afle cât de însorit va fi în Bucureşti“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roxana Vancea (25 de ani) a intrat în atenţia presei din Marea Britanie cu o gafă pe care a făcut-o în timp ce prezenta rubrica Meteo în emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani“.

Fosta „vecină“ a matinalilor Răzvan şi Dani face deliciul presei engleze cu un incident care a avut loc în urmă cu mai mulţi ani. Jurnaliştii englezi au descoperit o înregistrare în care Roxana Vancea prezenta rubrica Meteo din emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani“, în care, din dorinţa de a exemplifica faptul că vremea este frumoasă, a început să sară, iar sânii i-au ieşit din tricou. În primă fază, vedeta nu şi-a dat seama de ceea ce se întâmplase, aşa că a continuat să sară, ca mai apoi să realizeze gafa făcută.

„Înregistrarea a fost vizionată de milioane de ori şi cumva nu credem că oamenii vor să afle cât de însorit va fi în Bucureşti“, scriu jurnaliştii de la „Metro“. „«Accidental» este, poate, cuvântul greşit. Nu a încercat să oprească ceva, ceea ce ridică întrebări cu privire la credibilitatea programelor de ştiri din România“, scrie şi theladbible.com. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite