Rona Hartner şi Andreea Tonciu, duel în noroi la „Şerifi de România”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Tonciu şi Rona Hartner FOTO Pro TV
Andreea Tonciu şi Rona Hartner FOTO Pro TV

Cea de-a treia ediţie a show-ului „Şerifi de România” aduce luni seară, la Antena 1, şi primul duel. După ce la primele probe au primit cele mai multe nominalizări, Rona Hartner şi Andreea Tonciu se confruntă pentru marea decizie: cine rămâne acasă şi cine părăseşte competiţia.

Dan Negru le comunică celor două dueliste că trebuie să se prezinte la locul faptei cu bagajele gata făcute, pentru că cine pierde pleacă direct acasă. Surpriza va fi însă atunci când cele două constată ce trebuie să facă la duel: să se arunce într-un spaţiu plin cu noroi, dar nu pentru a se lupta, ci pentru a umple un vas special amenajat doar cu noroiul adunat pe corp. Cu cât mai mult noroi în vas, cu atât mai repede va ieşi la suprafaţă o brăţară salvatoare. Cine va intra prima în posesia brăţării salvatoare va rămâne în concurs.

Încurajate de ceilalţi concurenţi, cele două dueliste îşi promit să concureze fair play. Rona va fi bucuroasă să vadă că printre susţinători se află şi tatăl său, în vreme ce Andreea va fi încântată să îşi vadă mama. Cine va reuşi să câştige proba, cum se vor întrece cele două şi cine pleacă acasă, telespectatorii Antena 1 vor afla luni seară, de la ora 20.30.

FOTO Antena 1

serifi de romana andreea tonciu

Misiune în Deltă

Rămaşi în 11, concurenţii de la „Şerifi de România“ îşi continuă luni seară misiunile de găsire a servietelor împrăştiate prin ţară, care ascund cheile pentru seif. Aşa se face că aceştia sunt treziţi cu noaptea în cap de Andrei şi Florin, comandanţii de la unitate şi sunt îmbarcaţi către o destinaţie necunoscută. Vedetele vor constata în cele din urmă cu uimire că locul către care se îndreaptă este Delta Dunării. Un loc superb din ţara noastră, care însă nu se va dovedi deloc prietenos cu concurenţii. Deşi mulţi au fost nerăbdători să ajungă în Deltă, de unde sperau să plece cu amintiri frumoase, au decoperit aici un mediu aspru pentru misiunile de la „Şerifi de România“: vedetele trebuie să doarmă sub cerul liber pe un ponton, să îşi procure singuri apa potabilă într-un loc în care aceasta nu există sau să construiască o plută rezistentă.
 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite