Românii s-au trezit cu noaptea-n cap să vadă primul episod din Game of Thrones. HBO GO, probleme tehnice din cauza traficului mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jon Snow şi Daenerys Targaryen FOTO HBO
Jon Snow şi Daenerys Targaryen FOTO HBO

Românii şi-au pus ceasurile să sune la 04.00 dimineaţa pentru a urmări premiera ultimului sezon din „Game of Thrones“, episod care este acum disponibil pe HBO GO. Unii utilizatori ai platformei au fost însă mai ghinionişti şi au fost nevoiţi să aştepte ceva mai mult timp pentru a se putea loga, totul din cauza unei erori tehnice a reţelei cauzată de traficul mare.

După cea mai lungă aşteptare (un an şi nouă luni), „Game of Thrones“ este în sfârşit aici, iar primul episod din ultimul sezon este disponibil pe HBO GO sau poate fi văzut pe HBO în această seară, 15 aprilie, de la ora 20.00.

Al optulea sezon „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“ a avut premiera duminică seară, 14 aprilie, în Statele Unite, şi luni dimineaţă la ora 4.00 în România. Şi nu puţini au fost cei care şi-au pus ceasurile să sune pentru a vedea primul episod, intitulat „Winterfell“.

Unii abonaţi au întâmpinat însă dificultăţi în a se loga pe HBO GO, care timp de aproximativ 20 de minute s-a confruntat cu probleme din cauza traficului mare de utilizatori.

„Am avut o problemă tehnică, dar s-a rezolvat între timp. Te rugăm să încerci din nou. Ne cerem scuze pentru inconvenienţe“, a venit răspunsul echipei HBO.

Dacă unele persoane s-au supărat că s-au trezit la 4.00 pentru a-şi vedea serialul preferat şi nu au putut să se logheze imediat, alţii s-au distrat pe seama acestui aspect, iar cei mai norocoşi s-au declarat entuziasmaţi şi nu au regretat că s-au sculat cu noaptea-n cap.

„HBO e acum gen: «Send the ravens! Spune-le că aplicaţia merge!»“, „Noi eram pregătiţi, voi nu aţi fost“, „Super tare episodul. Din când în când mai trece la o alta nuanţă de negru, dar e super!“, „Ideea e că au intrat toţi odată ca la Emag de Black Friday“, s-au amuzat fanii români. 

„L-am văzut dimineaţă la ora 4.00. Super serial, a meritat să mă trezesc la ora aceea“, „Văzut. Merge pe aplicaţie, la 04.05 dădea o eroare, însă apoi a mers perfect“, „M-am trezit la 4 fără 5 minute! Soţului nu i-a venit să creadă! L-am văzut prima, el mai are de aşteptat până diseară“, „Nu am mai stat aşa la televizor de când eram mic“, „E ceva unic să te trezeşti la 4 dimineaţa să vezi un serial“, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor GoT din România.

Doar cinci episoade ne-au mai rămas din Game of Thrones, iar acestea vor fi difuzate în fiecare zi de luni, de la ora 04.00 pe HBO GO şi de la ora 20.00 pe HBO. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite