Românii au talent: un tânăr autodidact care cântă pe stradă la pianină a fermecat-o pe Mihaela Rădulescu: „Nu eşti un talent, eşti aproape un geniu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Rădulescu a rămas impresionată de talentul unui tânăr care cântă pe străzi FOTO Pro TV
Mihaela Rădulescu a rămas impresionată de talentul unui tânăr care cântă pe străzi FOTO Pro TV

Românii au talent 2016. Episodul cinci al show-ului Românii au talent a adus din nou concurenţi dornici să arate că au toate datele pentru a trece în etapele următoare. Cântăreţi, dansatori şi acorbaţi au uimit juriul cu talentele lor. Între toţi, un tânăr autodidact care cântă pe stradă la pianină a fermecat-o pe Mihaela Rădulescu.

Cele mai importante momente: 

Una dintre viitoarele vedetele ale României, pe scena Românii au talent

Denis Costea Giuliano, cu numele de scenă Denis G., în vârstă de 9 ani, a cântat „O lose mio“, în paşi de dans atenţi pregătiţi care au fermecat juriul şi au emoţionat familia aflată în culise. „Abia acum am început să respir. Ce melodie grea pentru un copil“, a comentat Andra. „E o chestiune de timp să predăm ştacheta, habar nu ai ce ai făcut“, i-a zis Florin Călinescu. „O să fii una dintre cele mai mari vedete din România“, a apreciat Andi Moisescu. Puştiul a mers mai departe cu patru de „Da“. 

image

FOTO Pro TV 

Daniel a revenit la Românii au talent pentru „doamna Andra“ cu gândul să îi ofere o parte considerabilă din suma pusă la bătaie de show-ul de la Pro TV. De data asta, concurentul a dansat şi a cântat pe ritmuri populare. „A reuşit o performanţă unică, să cânte negativ peste pozitiv“, i-a zis Andi, iar Daniel nu a mers mai departe.

Stand-up feminin la putere

Gafton Anisia se consideră o artistă care îşi ocupă timpul liber prin a face lumea să se simtă bine. Numărul tinerei în vârstă de 28 de ani a constat într-un număr de stand-up comedy tipic vasluian. „Ce fac vasluienii după ce fac dragoste?“, a întrebat ea. Răspunsul a fost dat tot de concurentă: „Închisoare!“. „Stand-up feminin e ceva aparte într-o lume a misoginilor“, i-a zis Călinescu. Anisia a mers mai departe cu patru de „Da“. 

image

FOTO Pro TV 

„Tu nu eşti un talent, eşti aproape un geniu“

Scripcaru Ionuţ, un tânăr pasionat de pianină care a cântat doar pe stradă, a venit la Românii au talent pentru a-şi îndeplini un vis: să cânte pe o scenă adevărată. Tânărul a mărturisit că este autodidact şi că se simte împlinit când oamenii dansează pe stradă pe muzica sa şi când îi oferă o vorbă bună. Juriul şi publicul au apreciat prestaţia lui Ionuţ şi l-au aplaudat în picioare. „Te iubesc, te ador“, i-a zis Mihaela Rădulescu când tânărul a declarat că nu ştie notele, ci a învăţat după ureche. „Tu nu eşti un talent, eşti aproape un geniu“, i-a zis Andi Moisescu. „Aştept de jumătate de ani ca cineva să mă facă să plâng. Omul simplu care emoţionează, definiţia Românii au talent, eşti bucuria mea cea mai mare de până acum“, a completat Mihaela. Toţi membrii juriului au oferit la unison mult aşteptatul răspuns: „Da“. 

image

FOTO Pro TV 

Ozolua Joel Junior, un tânăr nigerian care studiază Marina, a venit la Românii au talent pentru a demonstra că rap-ul se învaţă de pe stradă. Refrenul piesei, „Ce faci?“, a fost pe placul juriului, care a cântat cu Joel. Mai puţin Florin Călinescu. „Sper să fii un marinar bun, restul e OK“, i-a zis Călinescu, dar acesta a mers mai departe. 

image

FOTO Pro TV 

Liviu Minescu a venit să uimească sala de la Românii au talent cu invenţiile sale prezentate în premieră mondială, printre care „video-microfonul“ şi microfonul cu touch screen. Cu aceste inveţii, concurentul a mers mai departe. 

image

FOTO Pro TV 

Major Danger, trei fete dansatoare, i-au lăsat pe Andi şi pe Florin Călinescu cu zâmbete pe chip, după ce au dansat cu „zvâc“. „V-am încurcat viaţa, ne vedem în etapa următoare“, le-a spus Andi Moisescu. 

image

FOTO Pro TV 

Cum să afli numărul de telefon al Mihaelei Rădulescu

Andrei Goinea, din Bucureşti, s-a prezentat drept videograf şi a venit în faţa juriului cu un pachet de cărţi. I-a cerut Mihaelei să amestece cărţile şi să rostească mai multe calităţi, ca în final, după ce a tăiat pachetul să afle un număr de telefon. Acel număr era chiar al concurentului, pe care Mihaela l-a apelat. Dar membrii juriului nu s-au arătat impresionaţi, iar Andrei a primit doar doi de „Da“.

Adrian Suciu a impresionat-o pe Mihaela Rădulescu de la primul contact cu fizicul său. Concurentul a executat mai multe exerciţii acrobatice bazate pe forţa fizică. „Eşti un sportiv desrăvârşit şi faci şi spectacol“, i-a spus Mihaela în timp ce i-a verificat palmele. Adrian a mers mai departe cu patru de „Da“. 

image

FOTO Pro TV 

Robert Frăţilă, elev în vârstă de 17 ani, a uimit nu doar cu cerceii săi supradimensionaţi, ci şi cu mişcările de dans. „Mi-ai spus o poveste, mi-a plăcut extraodinar de tare“, a declarat Mihaela Rădulescu. Robert a primit patru de „Da“. 

image

FOTO Pro TV 

Praveen, din India, a venit la Românii au talent să arate ce înseamnă „power yoga“, anume flexibilitatea trupului dusă la maxim. Cu toate acestea, mişcările sale nu au convins juriul, care l-a numit „Vasile“.

Florin Călinescu a făcut o trupă de fete să plângă

Trupa Harmony a venit să arate că baletul se poate practica şi pe ritmurile pieselor lui Michael Jackson. „O surpriză plăcută, pentru că îmi plac contrastele astea neobişnuite“, a zis Mihaela Rădulescu. „Mi se pare riscant ce aţi făcut“, le-a spus Călinescu, care a avut votul decisiv şi le-a oferit un „Nu“. Fetele cu vârste de 15 ani au început să plângă în backstage.

Trupa Arhaica, din Deva, s-a folosit de toacă pentru a implementa un nou stil muzical bazat pe mit şi legendă. „A avut vână, a avut stare, a fost un spectacol bun“, le-a zis Mihaela. „E nevoie de astfel de apariţii“, a spus şi Andi. Trupa a mers mai departe. 

image

FOTO Pro TV 

Valeriu Nichitean a mânuit o bilă cu ajutorul mişcărilor din mâni dând senzaţia că obiectul pluteşte. „Surprinzător de simplu, executat curat“, a declarat Mihaela Rădulescu. Juriul l-a trimis în etapa următoare cu patru de „Da“. 

image

FOTO Pro TV 

Miclăuş Nicoleta, o profesoară de română, a venit să prezinte un număr de dans oriental „în stil personal“. „N-am simţit nicio bucurie privindu-vă“, i-a zis Mihaela, dar Nicoleta nu a trecut mai departe.

Muzica ajută la vindecarea unei boli

Mara Prună a venit la Românii au talent pentru a trece peste o boală dificilă: autism infantil. Tânăra în vârstă de 15 ani a cântat o piesă pe care a compus-o chiar ea, numită „Sweet Dreams“, o formă de exprimare şi de vindecare, după cum ea însăşi a povestit. „Dacă ai avut necazuri şi muzica te-a ajutat să stai în lumină să nu te întorci niciodată înapoi“, a declarat Florin Călinescu. Mara a mers mai departe cu patru de „Da“. Smiley, impresionat de talentul tinerei, a invitat-o în studioul lui. 

image

FOTO Pro TV 

Trupa Lazăr, parte a Circului Globus, formată din mai multe fete, a jonglat cu bulavele, dar au greşit mişcările, de trei ori, spre nemulţumirea lui Florin Călinescu. „Mi-ar fi plăcut să nu scapaţi bulavele, dar nu e timpul pierdut“, le-a zis Andra. Fetele nu au mers mai departe din cauza greşelilor multiple.

„Dacă făceam Chestiunea Zilei te angajam pe loc, eşti diliu şi îmi place“

Cassiano del mar a cântat şi rap, a dansat şi samba şi a amuzat juriul şi publicul. „Dacă eu făceam Chestiunea Zilei te angajam pe loc, eşti diliu şi îmi place“, i-a zis Florin Călinescu, dar Cassiano nu a mers mai departe.

Storm Dance Studio, o trupă de dansatori pe tocuri, au creat un moment de dans aparte, determinând-o pe Mihaela Rădulescu să se ridice în picioare. Juriul i-a trimis mai departe cu patru de „Da“. 

image

FOTO Pro TV 

Trupa Acces a reinterpretat piesa „Sub pielea mea“, a trupei Carla’s Dreams, adăugând şi o strofă rap, spre deliciul Mihaelei Rădulescu. „Vă dau un «Da» ca să vă luaţi în serios“, le-a zis Călinescu. Cei doi băieţi au primit patru de „Da“. 

image

FOTO Pro TV 

Diana Lungu a adus ceva nou pentru România: echilibristică cu ajutorul penelor de palmier. Concurenta a pus pene de palmier una peste alta menţinându-le într-un echilibru perfect. Diana a mers mai departe, chiar dacă Mihaela Rădulescu a concluzionat că nu a fost suficient de dinamic pentru un show de televiziune. 

image

FOTO Pro TV 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite