Tenorul care dansează breakdance. Surpriza de la "Românii au talent"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sergiu Chirilă, un tânăr de 28 de ani din Zalău, a găsit calea spre inimile juraţilor de la "Românii au talent". Un număr inedit şi foarte bine realizat, ce a combinat breakdance-ul cu bel canto, i-a adus calificarea în etapa următoare a show-ului cu patru de "Da" şi cu aprecierea unanimă a juriului.

Cunoscut pe plan local graţie vocii sale calde şi pline, de tenor, Sergiu Chirilă a demonstrat vineri seară, în preselecţiile de la "Românii au talent", că ştie să şi danseze. De altfel, combinaţia dintre dans - stilul breakdance - şi muzica bel canto a fost elementul surpriză care i-a impresionat la maximum pe juraţi. Deşi, cel mai probabil, ar fi trecut mai departe şi doar cu vocea sa, faptul că a adăugat mişcările de dans i-au adus artistului şi momentului său de la "Românii au talent" plusul de valoare care l-au făcut memorabil.


"Uau, Sergiu! M-ai păcălit!", a exclamat, la finalul piesei, Mihaela Rădulescu. "Ce tare eşti... genul meu de bărbat! Surprinzător momentul, uluitor talentul. Acesta este, dacă vreţi, modelul meu de act artistic de la "Românii au talent"". Părerea Mihaelei Rădulescu a fost împărtăşită şi de Andi Moisescu, juratul apreciind că "Ăsta este momentul la care visăm cu toţii la "Românii au talent"", în timp ce Andra a făcut anunţul revelator: "A revenit şi-n acest sezon pielea de găină"! Florin Călinescu i-a "reproşat", totuşi, că ridicat ştacheta mult prea sus, insinuând că îi va fi greu să fie şi mai bun de atât în etapa viitoare.


Sergiu Chirilă a trecut mai departe cu patru de "Da", anunţând în culise, acolo unde îl aştepta soţia lui (gravidă la acea vreme în cinci luni, acum proaspătă mămică a unui băieţel), că poate oferi şi mai mult în etapa viitoare. Tânărul este profesor de canto clasic la Şcoala Populară de Artă din Zalău.


 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite