„Românii au talent“: un bătrânel de 87 de ani surprinde audiența cu versurile sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a unsprezecea ediție aduce în această seară, la Pro TV, de la 20.30, concurenți spectaculoși și momente de neratat.

Membrii juriului Românii au talent, pregătiți de spectacol total FOTO Pro TV
Membrii juriului Românii au talent, pregătiți de spectacol total FOTO Pro TV

În doar câteva ore începe seara magică a celor care gândesc, speră și visează dincolo de posibil. Este o nouă ediție în care curajoși care au muncit toată viața pentru visul lor vor lăsa emoțiile deoparte și vor păși pe scenă pentru a străluci sub lumina reflectoarelor.

Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete se vor așeza încă o dată la masa juriului cu gândul de a îi recompensa pe cei talentați cu patru de „DA“ și chiar cu butonul auriu.

Un tânăr de 24 de ani care s-a mutat din Bacău în București pentru a-și urma pasiunea, vine pe scena show-ului pentru a vedea dacă un moment surprinzător poate prinde la public. Este artist păpușar independent și consideră că „fiecare păpușă are un secret”, dar important este să ai „credința că trăiește“. Oare va reuși el să-i convingă pe jurați că s-a pregătit suficient pentru pasiunea lui?

Are 87 de ani și este pensionar, dar în trecut a fost inginer șef de secție, având în subordine 1.500 de oameni. Muncea foarte mult, iar soția lui simțea că este ignorată, așa că a divorțat de el. De acolo, simte că „viața a ajuns un păcat“, dar din asta a început o adevărată artă. Diseară, vine cu mari emoții pentru a le recita tuturor versuri surprinzătoare.

De la un magician care a renunțat la job-ul lui de analist financiar pentru a lăsa loc lucrurilor care contează cu adevărat în viață, la o campioană națională la salsa care își dorește să devină medic veterinar, toți cei care muncesc pentru visurile lor vor fi diseară în fața telespectatorilor, de la 20.30, la Pro TV. Emisiunea poate fi urmărită în avans pe Voyo.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite