„Românii au talent“. Ultimul golden buzz al sezonului 8: cine este fata care a cucerit-o pe Mihaela Rădulescu VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ediţia de vineri seara, la „Românii au talent“, o tânără de 18 ani, a reuşit cu un dans contemporan să o convingă pe Mihaela Rădulescu să apeze butonul auriu, care a trimis-o direct în semifinale.

Paula Moldovan, zisă şi Alla, din Cluj, a făcut o impresie incredibilă pe scena de la „Românii au talent“, unde a reuşit să transmită multe emoţii cu mişcările ei expresive de dans. De cum a intrat pe scenă, ea a fost recunoscută de membrii juriului, întrucât în sezonul 5 a mai participat la emisiune cu trupa Kid-A, formată din trei fete şi doi băieţi, care a ajuns până în finală.

„În momentul în care dansez nu mă mai văd ca pe ceva uman, mi se pare ceva un pic mai mult de atât, pentru că te afunzi atât de tare în sentiment şi devii atât de conectat cu ceea ce simţi şi cu muzica, încât nu simţi corpul, adică pur şi simplu el se duce“, spune Alla despre marea ei pasiune.

Cu toate acestea, pasiunea ei nu este lipsită de sacrifici, despre care spune că merită tot efortul: „Am câştigat olimpiada de coregrafie cu tibia crăpată. Acum sunt la Românii au talent cu glezna dislocată. Mie mi se pare că merită fiecare vânătaie, fiecare bandaj şi fiecare rană.“

După momentul ei, juriul înmărmurit şi publicul din sală au aplaudat-o în picioare. „Vai de capul meu!“, au exclamat Andra şi Andi, în timp ce Mihaela Rădulescu nu a mai ezitat şi a apăsat golden buzz-ul, spre imensa fericire a fetei.

„Am simţit aşa de multe pentru copilul ăsta şi l-am văzut atât de talentat şi de potrivit pentru o şansă, exact acum, când are 18 ani, încât de ce Dumnezeului să mai aştept?“, a spus Mihaela.

„De obicei reacţionez şi mi se face pielea de găină la cântăreţi. Alla este un interpret, interpretează un dans care îmi face pielea de găină. E mare lucru, atâta emoţie să exprimi şi atâtea sentimente frumoase prin mişcările astea“, a zis şi Andra.

„E genul de act artistic nu greu de concurat în sezonul ăsta, ci aproape imposibil“, a adăugat Andi.

„Când un om trece de barierele unei judecăţi, ale unei reţineri şi face totul şi face totul ca şi cum este ultimul dans din viaţa lui, atunci nu ai ce să faci, până la urmă e un buton, îl apeşi şi aia e“, a spus Florin Călinescu.

„Până la urmă despre asta e vorba la butonul auriu, să simţi că dai pe dinafară de plăcerea unui moment şi să-i dai şansa de a pleca direct în semifinale“, a completat Mihaela Rădulescu.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri