„Românii au talent“: semifinalele live debutează pe 8 mai, într-un nou decor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele cinci semifinale „Românii au talent“ vor fi transmise live FOTO Pro TV
Cele cinci semifinale „Românii au talent“ vor fi transmise live FOTO Pro TV

„Românii au talent“. Semifinalele show-ului „Românii au talent“ vor fi transmise live, începând cu data de 8 mai, de la ora 20:30, la Pro TV.

„Românii au talent“: cinci semifinale transmise live, din 8 mai

După ce au vizitat opt oraşe şi au întâlnit mii de pretendenţi la titlul de cel mai talentat român şi la câştigarea marelui premiu în valoare de 120.000 de euro sau a celui de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, juriul şi gazdele emisiunii „Românii au talent“ continuă spectacolul în semifinalele emisiunii, într-o serie de cinci ediţii, ce vor fi transmise live.

Din sute de concurenţi prezenţi la preselecţii, doar 60 au demonstrat că sunt cu adevărat talentaţi şi că merită să meargă mai departe în semifinalele competiţiei, fiind aleşi de către juriu, compus din Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis. Cu participanţii şi cu numerele lor surprinzătoare, telespectatorii se vor întâlni, începând cu 8 mai, într-un decor nou şi spectaculos.

Semifinalele „Românii au talent“: cum vor fi aleşi concurenţi pentru marea finală

Cele cinci semifinale ale emisiunii „Românii au talet“, vor prezenta câte 12 concurenţi. În finala show-ului vor ajunge trei concurenţi din fiecare semifinală: doi aleşi de public şi unul ales de către juriu, dintre concurenţii clasaţi pe locurile 3 şi 4 în preferinţele celor care votează.

„Suntem pregătiţi ca, începând cu opt mai, să le oferim telespectatorilor continuarea live a celui mai urmărit show de divertisment realizat vreodată în România. Fiind deja la cel de-al cincilea sezon, putem spune că avem în spate o istorie de popor talentat. În semifinalele competiţiei pregătim foarte multe surprize, dar şi o promisiune: vom aduce emoţia la cote uluitoare“, a declarat Dan Alexandrescu, producătorul executiv al show-ului „Românii au talent“.

Semifinalele „Românii au talent“, pe modelul formatelor din Marea Britanie şi S.U.A

Pentru prima dată, decorul „Românii au talent“ se aliniază celor folosite în versiunile din Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii. Întregul decor va fi format din foarte multe lumini inteligente performante, o scenotehnică impresionantă, care vor face din „Românii au talent“ un show unic în România.

Sute de specialişti în televiziune vor lucra la această producţie grandioasă, pentru a le aduce telespectatorilor în fiecare vineri seară, cel mai bun show de divertisment. Pentru fiecare semifinală live, echipa de producţie va folosi 14 camere full HD, foarte multă tehnologie şi suprafeţe de ecrane led fără precedent, ecranul principal de 10x5 metri fiind cel mai performant din ţară la momentul actual. Suprafaţa uriaşă de ecrane led va acoperi jumătate din decor, ceea ce va face ca la numărul fiecărui concurent să se creeze un decor virtual, care va continua până în gradene.

Semifinalele „Românii au talent“ se mută la Ştefăneşti

Începând cu acest sezon, cel mai iubit show de televiziune din România se mută în Ştefăneşti, într-unul dintre studiourile Kentauros Media.

O altă noutate în decorul „Românii au talent“ este reprezentată de două jumătăţi perfecte de cerc, cu suprafeţe foarte mari, amplasate pe părţile laterale ale scenei, ale căror raze din fâşii de led vor completa proiecţiile gândite pentru fiecare moment. Masa juriului va fi în sezonul acesta reprezentată de un podium oval, complet luminat, situat între gradene şi scenă.

Adrian Batista, regizorul show-ului „Românii au talent“, a declarat: „Din punct de vedere regizoral, promit că anul acesta vom avea show-uri complexe, cu numere spectaculoase atât ca regie şi scenariu, cât şi ca scenografie, grafică şi jocuri de lumini, care se îmbină perfect cu poveştile concurenţilor. Aceştia au venit cu idei inedite şi surprinzătoare pentru semifinale, care reprezintă o adevărată provocare pentru echipă în ceea ce priveşte punerea în scenă. Echipa de producţie şi cea de creaţie nu încearcă să cosmetizeze ideile concurenţilor. Tot ce facem este să le oferim suport creativ şi logistic, pentru ca fiecare să-şi pună în scenă planul şi să se poată prezenta cu şanse egale în faţa publicului. Mă bucur foarte tare că cei selectaţi de juriu ne-au surprins cu numere spectaculoase, care presupun scenografie, grafică, recuzită, costume, având fiecare câte un pachet complet. Acest lucru demonstrează şi interesul foarte mare de a câştiga şi ne confirmă, încă o dată, că juraţii au ales foarte bine. Noi vom oferi un spectacol desăvârşit, iar conţinutul va fi oferit de românii talentaţi“.

Seminifinalele „Românii au talent“ îl aduc pe scenă pe câştigătorul de la „Vocea României“

Fiecare semifinală va avea cel puţin o surpriză, de la momentele prezentate de către concurenţi, la invitaţii speciali care vor încinge atmosfera pe scenă. Una dintre surprizele acestui sezon va fi Tiberiu Albu - câştigătorul sezonului patru al emisiunii „Vocea României“. El va împărtăşi din experienţa sa şi va încânta atât publicul, cât şi telespectatorii cu interpretarea, în premieră, a unor melodii.

Al cincilea sezon al emisiunii „Românii au talent“ continuă cu încă două ediţii de preselecţii şi, din 8 mai, cu semifinalele live, care vin cu multe surprize şi momente ce promit să impresioneze.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite